Bij Lijm & Cultuur aan de Rotterdamseweg kan momenteel heerlijk worden geschaatst.
Bij Lijm & Cultuur aan de Rotterdamseweg kan momenteel heerlijk worden geschaatst.

Een bruisend nieuw jaar bij Lijm & Cultuur

Algemeen

DELFT - Het was een prachtig en druk jaar bij Lijm & Cultuur. Ook in 2018 staan er vele bijzondere evenementen op stapel. Wij zijn nu even gesloten tot 3 januari, maar Winters Delft blijft natuurlijk volop open.

Met zijn schaatsbaan en sfeervolle brasserie is Winters Delft dé plek voor veel ijspret en ontspannen samenzijn! Kom gezellig schaatsen en heerlijk loungen, borrelen en lekker eten met de familie, je klas, vrienden of collega's! Dagelijks open van 09.00 uur tot 23.00 uur. Meer informatie: www.wintersdelft.nl.

Disco en Icebyk
Alle woensdagavonden is er Disco Schaatsen! Vanaf 19.00 uur verandert de schaatsbaan dan in een disco schaatsbaan met heerlijke muziek en flitsende lichtshow. Of doe op woensdag 3 januari van 13.00 uur tot 17.00 uur mee aan de Croky Icebyk Challenge. Ben jij de beste Icebyk rijder en versla jij al je vrienden?

Experiment Delft
Het team van Lijm & Cultuur en Experiment Delft komt even op adem. Vanaf woensdag 3 januari zijn we weer open en kun je van 10.00 tot 17.00 uur weer in het Experiment terecht voor koffie, werken, lunchen en loungen. Intussen zijn de ook voorbereidingen voor editie #19 van Chaos aan de Schie – met als thema 'Puur Bas!' - in volle gang. Hou de websites www.chaosaandeschie.nl en www.experimentdelft.nl in de gaten.

Bieren Festival
Op vrijdag en zaterdag 19 en 20 januari 2018 is het Flink Gegist Festival! Er zullen maar liefst zestien ambachtelijke brouwerijen aanwezig zijn om hun bieren te laten proeven. Dat wordt genieten…
Op zaterdag 3 februari beleeft vervolgens het fameuze Ohm Festival zijn eerste wintereditie bij Lijm & Cultuur. De kaartverkoop is gestart! Alle informatie over de activiteiten is te vinden op www.lijmencultuur.nl.