Ed Mouton (linksboven), samen met het verkoopteam, heet iedereen welkom in de showroom. (foto: ML)
Ed Mouton (linksboven), samen met het verkoopteam, heet iedereen welkom in de showroom. (foto: ML)

Salon de Promotion 'Van Oud naar Nieuw' bij Autohaag Zeeuw Delft

Algemeen

DELFGAUW – Bij de bekende Renault- en Dacia-dealer Autohaag Zeeuw Delft op bedrijventerrein Ruyven in Delfgauw is het deze periode weer Salon de Promotion 'Van Oud naar Nieuw'.

Deze actieperiode duurt tot en met 7 januari van het nieuwe jaar. Voor de consument is het vóór Kerstmis, erna en zelfs nog in het nieuwe jaar dus volop profiteren geblazen. En dat ook nog eens in een leuke prettige samenwerking met Radio538, welk radiostation de actieperiode via de ether ondersteunt. Via deze radiozender maakt de luisterende klant van Autohaag Zeeuw Delft bovendien kans op een schitterende prijs! Maar eerst eens de voordelen waarvan je binnen de muren van de Renault-dealer kunt profiteren. "Dat is ten eerste de Beslis Bonus tot wel 3.500 euro, die voor een aantal Renault-modellen geldt", legt vestigingsmanager Ed Mouton uit. "Namelijk voor de Captur, de Clio en de Twingo. Beslis je snel, dan heb je in deze actieperiode bijvoorbeeld een Renault Clio Estate voor de prijs van een Clio hatchback.*"
Voor de Renault-modellen geldt bovendien een aantrekkelijk financieringsaanbod van slechts 1,9 procent. Dit betekent dat je de Twingo voor een bedrag van 99 euro per maand rijdt. Voor de Clio geldt een maandbedrag van 141 euro en voor de Captur betaal je 174 euro per maand. "Ook dat is een aanbod waarvan je in feite alleen tijdens Salon de Promotion kunt profiteren", aldus Mouton. Verkies je liever een leaseconstructie? Ook dan zit je bij Autohaag Zeeuw goed. Alleen tijdens Salon de Promotion kun je een Renault Private Lease contract afsluiten, waarmee je al vanaf 169 euro per maand een Twingo rijdt. "Voor de Clio en Captur gelden bij Private Lease maandbedragen van respectievelijk 229 euro en 299 euro", vertelt Mouton. "En dat is echt, om het eens op z'n Engels te zeggen bij dit Franse automerk, een special offer."
Het feest van Salon de Promotion wordt helemaal compleet door de samenwerking met Radio538. In deze gezellige periode, en dan met name de week tot aan Oud en Nieuw, sluit dit radiostation zich graag aan bij Autohaag Zeeuw. In de week van 26 naar 30 december vraagt Radio538 zijn luisteraars om hun hoogtepunt van 2017 te delen. "Hiermee maken ze kans op een nieuwe Renault Captur", legt Mouton uit. "Rijd jij het oude jaar uit in een nieuwe Renault Captur?" Salon de Promotion 'Van Oud naar Nieuw', kom jij in deze feestmaand nog eens even goed profiteren? Tot ziens bij het grootste Renault-dealerbedrijf van Haaglanden.

Zondag 24 december is Autohaag Zeeuw Delft EXTRA geopend van 11.00 tot 16.30 uur.

Autohaag Zeeuw Delft
Exportweg 2
2645 ED Delfgauw
(015) 256 44 00
www.autohaagzeeuw.nl