Mandy Doerga en Bob Scheurer, de gezichten van herenmodezaak Meyer & Meyer op de Markt 13.
Mandy Doerga en Bob Scheurer, de gezichten van herenmodezaak Meyer & Meyer op de Markt 13.

Meyer & Meyer Herenmode: mode van goede kwaliteit voor verbazingwekkend lage prijs

lopende zaken

DELFT - Meyer & Meyer Herenmode op de Markt 13 heeft weer alles in huis om met de feestdagen op je paasbest voor de dag te komen.

"We zagen afgelopen maand weer heel wat mannen bij ons binnenstappen die een mooi overhemd, een goed colbert of een mooi pak zochten", vertelt Bob Scheurer van Meyer & Meyer. Ook dit jaar is weer een bijzondere actie voor de feestdagen. Een smoking is momenteel al verkrijgbaar voor het bedrag van 98 euro. "Mensen vragen zich weleens af of het wel wat kan zijn voor die prijs." Het antwoord is 'ja'. "De smoking ziet er keurig uit en is fraai afgewerkt. We verdienen er met zo'n prijs niet zo erg veel aan, maar dat geeft niet. Het is vooral een mooie manier om ons te profileren."

Het is namelijk precies waar Meyer & Meyer voor staat: Fraaie herenmode van goede kwaliteit voor een verbazingwekkend lage prijs. Dat is mogelijk omdat Meyer & Meyer inmiddels zestien filialen telt. Veel van de kleding die hier verkrijgbaar is laat het bedrijf zelf produceren, waardoor de inkoop voordelig is. "Daardoor is het mogelijk om hier twee lamswollen truien te kunnen aanbieden voor slechts 60 euro, of een wollen wintermantel voor 98 euro." Een deel van de winkel aan de Markt is confectie, maar er zijn ook verwassen jeans of sportieve overhemden verkrijgbaar. "Daarom zien we hier soms vrij klassieke jongens binnenstappen, maar ook mannen van in de twintig."

Verder worden momenteel ook vrouwen en dochters gesignaleerd die er voor hun vader of man een stropdas of manchetknopen voor onder de boom kopen.

Meer weten? Kom eens langs aan de Markt 13 in Delft of één van de twee Meyer & Meyer-filialen in Zoetermeer of check www.meyerandmeyer.com.