Cantores is een Pijnackers/Nootdorps koor met sterren uit de regio.
Cantores is een Pijnackers/Nootdorps koor met sterren uit de regio.

Cantores komt met A Christmas Festival

cultuur

PIJNACKER-NOOTDORP - Het Oostlandse muziekgezelschap Cantores Amatores en het professionele Atmospheric String Quintett and Guests brengen zaterdag 23 december vanaf 19.30 uur het programma 'A Christmas Festival'. Er zitten liederen bij zoals 'Only in Sleep' van Erik Ešenvalds en 'De Herdertjes' van Jetse Bremer. Maar ook bekende nummers zoals 'Last Christmas' van Wham en 'Mary did you Know' van Pentatonix komen voorbij in de Bartholomeuskerk aan de Veenweg in Nootdorp.

De concerten van Cantores zijn altijd een mix van koorzang inclusief solistisch werk en instrumentale begeleiding door een semi-professioneel orkest dat door David van Lith zorgvuldig wordt samengesteld. Doorgaans geeft Cantores twee concerten van één programma, nu is alles samengebald in één concert op de mooist denkbare zaterdag voor Kerstmis, namelijk 23 december.

Het concert start om 19:30 uur en is ook gericht op kinderen van alle leeftijden, in het bijzonder op complete gezinnen. Alle kinderen tot twaalf jaar die komen luisteren worden bovendien getrakteerd op limonade en krijgen een leuke kerstsurprise.

Kaarten zijn te bestellen via cantores@gmail.com. Standaardprijs inclusief programma is 15 euro,  voor studenten 10 euro voor kinderen 7 euro 50. Zie 'Cantores Amatores' op Facebook voor meer informatie.