Achtweekse Mindfulness training

Algemeen

DELFT – Yoena Delft en Centrum voor Mindfulness Midden-Delfland bieden in het nieuwe jaar een gezamenlijke achtweekse Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) training aan. Het begint op 9 januari in Delftstede aan de Phoenixstraat 66. Yoena is al langer bekend als spiritueel centrum. Maar ondernemer M. Duijts biedt sedert dit jaar dit soort aandachtstrainingen aan voor particulieren vanuit zijn eigen centrum. "Deze training is geschikt voor iedere volwassene die in zijn of haar eigen tempo wil werken aan persoonlijke ontwikkeling en welzijn" aldus de heer Duijts.
Concreet betekent één en ander dat je in acht weken aan de slag gaat met Mindfulness technieken en praktisch toepasbare theorie. Het oefenen doe je in de wekelijkse bijeenkomsten en thuis. En op deze manier train je het ontwikkelen van 'opmerkzame aandacht'. Om zo meer aanwezig te zijn in dit moment en bewuster te reageren op gebeurtenissen in het dagelijks leven.
De website is vooralsnog in ontwikkeling. Voor meer informatie en aanmeldingen, gewoon even een mailtje sturen naar mindfulnessmiddendelfland@gmail.com.