De huizen van de Schoemakerplantage zijn anders dan andere nieuwbouwhuizen.
De huizen van de Schoemakerplantage zijn anders dan andere nieuwbouwhuizen.

Maak kennis met Klinkerbuurt 3 in Schoemaker Plantage

wonen

DELFT - Schoemaker Plantage mag dan wel de nieuwste woonbuurt van Delft zijn. Het leeft er alsof er al jaren gewoond wordt. Het eerste buurtje is opgeleverd, het tweede is in aanbouw en het derde buurtje, Klinkerbuurt 3, gaat begin 2018 in verkoop.

En ondertussen worden er allemaal leuke events georganiseerd waar de lokale ondernemers volop bij betrokken zijn.

Luie 3de Kerstdag
Op woensdag 27 december vieren we van 15.00 uur tot 18.00 uur een luie 3de kerstdag. De rondleiding begint eerder al, om 14.00 uur. Trek makkelijke kleding aan en geniet rondom de tipitent van vuurtjes, schapenvachtjes, sjoelbakken, lekkere hapjes en heerlijke drankjes verzorgd door De Stadsplantage en Voldaan Buitenkeuken. Je kan ook blijven eten bij De Stadsplantage. Reserveer dan wel even via info@destadsplantage.nl.

Klinkerbuurt 3
Zo'n event is de perfecte manier om kennis te maken met Schoemaker Plantage. Op een ontspannen manier kun je beoordelen of dit de plek is waar je misschien wel zou willen wonen. Op woensdag 27 december om 14.00 uur wordt bovendien een rondleiding door het gebied verzorgd. Hiervoor wordt verzameld bij de Schoemakerloods aan de Bakemastraat 97L in Delft. Trek makkelijke schoenen aan en ontdek zelf dat de huizen van Schoemaker Plantage echt anders dan andere nieuwbouwhuizen zijn. Want als je goed kijkt zie je dat de huizen veel historische details en grappige kwinkslagen bevatten. Maar bovenal zijn ze klaar voor een gasloze toekomst! Nul-op-de-meter met standaard zonnepanelen, een warmtepomp met eigen bron, vloerverwarming- en koeling en een regenton in de tuin.

Meer weten?
Meer weten? Kijk op de website www.schoemakerplantage.nl.