De winterpret is begonnen!
De winterpret is begonnen!

Winters Delft bij Lijm & Cultuur is geopend

Algemeen

Winters Delft vindt dit jaar plaats bij Lijm & Cultuur aan de Rotterdamseweg en werd spectaculair geopend door burgemeester Marja van Bijsterveldt. Honderden betrokkenen en genodigden zagen de burgemeester het openingsmoment verrichten. Direct hierna stroomde de 750 meter grote ijsvloer vol met enthousiaste schaatsers. Er kan weer geschaatst worden in Delft!

Burgemeester Van Bijsterveldt opende vrijdag 8 december officieel de schaatsbaan samen met Imre van Leeuwen van het Delftse iQ Events. "Na maanden hard werken, zijn we eindelijk open! Wat leuk om te zien hoe onze plannen, die in korte tijd gerealiseerd zijn, nu werkelijkheid zijn geworden", zei Imre van Leeuwen. "We hebben al een groot aantal evenementen georganiseerd, maar dit is de eerste keer dat we een schaatsbaan organiseren. Ik ben super trots op het Winters Delft team en wat we allemaal met elkaar hebben neergezet. Naast de schaatsbaan is Brasserie Winters Delft opgebouwd. Een schitterende ruime brasserie met een gezellige en knusse uitstraling waar lekker kan worden gegeten en gedronken. De ervaren teams van Moodz Eten & Drinken, WijnbarRon en MeidendeWit Catering zorgen hier voor de juiste sfeer en gastvrijheid."

De avond zat vol met leuke activiteiten. Zo werd de openingshandeling verzorgd door Flames of Chaos, een te gekke Internationale act met dans en vuur op het ijs. Gedurende de avond verzorgde de live band EDEN verschillende optredens in Brasserie Winters Delft en gaven de jeugdspelers van Hijs Hokij een gave ijshockeydemonstratie. Om het openingsfeestje helemaal compleet te maken kon er tot 23:00 uur heerlijk geschaatst worden op de beats van DJ El Dani.

Nog tot en met zondag 7 januari 2018 vindt Winters Delft plaats op het evenemententerrein van Lijm & Cultuur aan de Rotterdamseweg. Mis niets over Winters Delft en volg het via de diverse social media kanalen of neem een kijkje op de website www.wintersdelft.nl