Ed en Miranda Hoogendijk zijn terug van weggeweest en hopen weer vele gasten te mogen verwelkom in hun gloednieuwe zaak: Boudoir le Mariage.
Ed en Miranda Hoogendijk zijn terug van weggeweest en hopen weer vele gasten te mogen verwelkom in hun gloednieuwe zaak: Boudoir le Mariage.

Het beste van twee werelden èn nu in Boudoir le Mariage

Algemeen

DELFT – Boudoir le Mariage opende afgelopen vrijdagavond de deuren. Ed en Miranda Hoogendijk zijn apetrots op hun nieuwe restaurant.

"Onze hele ziel er zaligheid zit hier in. En dat voél je", vertelt Ed Hoogendijk, terwijl hij dondermorgen tevreden toeziet hoe vele laatste puntjes op de i worden gezet. Eerder dit jaar brandde zijn twee restaurants af. Ed en Miranda Hoogendijk en hun team grepen die tragische gebeurtenis aan om het beste van beide zaken èn het beste van nu samen te voegen tot één nieuw restaurant. "Boudoir le Mariage is elegant, spannend, klassiek met een hele moderne tough", legt hij uit. "Bij alles wat we doen proberen we altijd vernieuwend te zijn. Maar: Ik kan het wel uitleggen hoe het eruit ziet, maar dit moet je ervaren."

Beste van nu
Op de kaart komen de toppers uit het verleden samen met het beste van nu. Zo kunnen gasten binnen het Signature Menu kiezen voor gerechten waarvoor gasten in het verleden naar één van zijn twee restaurants kwamen, zoals de uiensoep, huisgemaakte runder-carpaccio of de Chateaubriand. "Stuk voor stuk gerechten waarvoor mensen ons al jaren weten te vinden."

Op de A La Minute Kaart prijken gerechten met seizoensproducten. "Momenteel hebben we bijvoorbeeld een heerlijk gerecht met king crab, omdat we dat goed hebben kunnen inkopen en het nu voor een mooie prijs kunnen aanbieden. Morgen kan die kaart er weer anders uitzien." Eén ding veranderde niet. De gastvrijheid waar beide zaken om bekend stonden. "We vinden het fantastisch onze gasten straks weer op en top te mogen verzorgen."

Boudoir Le Mariage is geopend van woensdag tot en met zondag, maar ook met Lichtjesavond, op dinsdag 12 december. Voor de deur van het restaurant aan de Hippolytusbuurt kan bovendien worden genoten van een glaasje glühwein.

Meer weten of reserveren? Kijk op www.boudoirlemariage.nl. of bel 015-2122805.