Ook sint en zijn pieten kwamen zaterdag naar de Hoven Passage.
Ook sint en zijn pieten kwamen zaterdag naar de Hoven Passage.

Het MIKS® Promo Team strijkt neer in de Hoven Passage

lopende zaken

DELFT - Ter gelegenheid van de lancering van het nieuwe kleurboek voor volwassenen van Karin Huiberts trekken Monique Zuurmond, Hennie & Dittie Huiberts en Karin Huiberts momenteel door Nederland.

Vorige week zaterdag was het Promo Team in De Hoven Passage in Delft. Het werd een druk bezochte dag, met veel ontmoetingen en er was alle ruimte voor een gesprek met het team. Ideeën en tips werden uitgewisseld en Karin heeft vele boeken mogen signeren.
Tijdens de 'meet and greet' konden voorbijgangers deelnemen aan een kleurwedstrijd. Ook de Sint en zijn Pieten kwamen gezellig langs. De Hoofdpiet en Zwarte Piet hebben ook een kleurplaat ingeleverd. Ze wonnen niet, maar kwamen niet voor niets, want ze mochten de prijsuitreiking verzorgen.
Gezellig kleuren verbindt en mensen van allerlei leeftijden hebben uren samen zitten kleuren. Wilt u ook een meet and greet, kleurmiddag en kleurwedstrijd organiseren? Als u zorgt voor tafels en stoelen en een binnenlocatie, dan doet het MIKS® Promo Team de rest. Karin tekent een kleurplaat op maat en regelt het drukwerk.
Het kleurboek 'Kleur je dromen!' is te koop via de webshop. Het is bedoeld voor volwassenen (en kindjes) die tot rust willen komen, de fijne motoriek willen oefenen en voor iedereen die het leuk vindt om uren te 'verdwijnen' in een kleurplaat. Meer info: www.kleurenmiks.nl en www.dejuistemiks.nl.