De appartementen bieden alle luxe en zijn beschikbaar voor maximaal twaalf personen, voor een kort of een lang verblijf.
De appartementen bieden alle luxe en zijn beschikbaar voor maximaal twaalf personen, voor een kort of een lang verblijf.

'We zijn ongelofelijk trots op het behalen van deze erkenning'

lopende zaken

DELFT – Luxury Apartments Delft heeft een prestigieuze internationale klanttevredenheidsprijs gewonnen: de HotelsCombined Recognition of Excellence Europe 2017.

De Delftse appartementenverhuurder voor de short-stay en long-stay scoorde een 8,8 en behoort nu tot de drie procent best gewaardeerde hotelbedrijven ter wereld. "Wij zijn ongelofelijk trots op het behalen van deze erkenning", zegt directeur Ronald Vis van Luxury Apartments Delft. "Vooral het feit dat HotelsCombined onafhankelijk onderzoek doet naar de klanttevredenheid bij meer dan een miljoen hotels wereldwijd, geeft ons een fantastisch gevoel. We weten dat we alles uit de kast halen voor onze gasten, maar deze erkenning betekent een enorme stimulans voor de toekomst."

"Deze prijs is een erkenning voor het consequent behalen van de hoogste normen voor klanttevredenheid wereldwijd", zegt Vanessa Paredes, van HotelsCombined. "Onze organisatie realiseert de omvangrijkste analyse van online meningen van hotelgasten op miljoenen datapunten. Luxury Apartments steekt op het gebied van klanttevredenheid met kop en schouders boven het grootste deel van de concurrentie uit. Dat is een groot compliment waard, zeker voor zo'n jong bedrijf in een relatief kleine stad als Delft."

Luxury Apartments Delft benadrukt dat het behalen van de HotelsCombined Recognition of Excellence Europe 2017 een teamprestatie is. Ronald Vis: "Binnen Luxury Apartments Delft werken we elke dag met een klein team keihard aan de kwaliteit van onze serviceverlening. Maar we werken natuurlijk ook samen met Delftse partners, onder meer in de hotel- en horecasector. Hun inzet, kwaliteit, gastvrijheid, visie en wil om samen te werken, heeft ons voor een belangrijk deel in staat gesteld om ons huidige niveau te behalen en te consolideren."