Josje Wiggers, manager MKB tekent samen met Tom de Weerdt van het SCMD voor de samenwerking van Blue Sunday met de Rabobank.
Josje Wiggers, manager MKB tekent samen met Tom de Weerdt van het SCMD voor de samenwerking van Blue Sunday met de Rabobank. Foto: PR

Rabobank steunt Blue Sunday

Algemeen

Blue Sunday is een samenwerkingsverband tussen ondernemers in Delft om de zondagsopening in de historische binnenstad te promoten. Met als boodschap: Delft is elke zondag open!


Dit initiatief wordt sinds kort ondersteund door de Rabobank. De Rabobank wil op deze manier nog meer verbinding met de ondernemers in de binnenstad. Net als Blue Sunday geloven zij in de kracht van samenwerken: growing a better world together.

2018
Afgelopen week was er een meeting met meer dan 25 enthousiaste ondernemers uit de binnenstad, de Rabobank, het SCMD en het BOB waarin de visie van Blue Sunday van 2018 werd gepresenteerd. Volgend jaar worden er een aantal grote events georganiseerd voor en door ondernemers uit de stad, die de Rabobank en het SCMD ondersteunen met in het eerste kwartaal van 2018 de Healthy Blue Sunday.


Donkere Dagen
Op 12 december is het lichtjesavond en tevens de start van de Donkere Dagen van Delft. Ook dit jaar zal Blue Sunday meehelpen in de social media uitingen en de organisatie van de Donkere Dagen van Delft. Er staan een aantal fantastische stadsbrede events op de planning met, vanuit Blue Sunday een shoppingnight op vrijdag 15 december, de etalagewedstrijd Windows White Awards en de bekende Blue Christmas Day op zondag 17 december. Elk event kan op de voet gevolgd worden op de Facebook pagina van Blue Sunday Delft en via de livestream.

Op de foto van links naar rechts Melanie Haaksma (Blue Sunday), Raymond Pors (Rabobank), Mirte van Eijl (Blue Sunday) Sander Vroom (Rabobank), Raymond van Uffelen (Blue Sunday). Aan tafel Tom de Weerdt (SCMD) en Josje Wiggers (Rabobank)