Afbeelding

Oorproblemen? Bij Oog voor Ogen vindt u gehoor!

Algemeen

Heeft u het gevoel dat u het allemaal niet meer zo goed hoort? Loop dan eens binnen bij de opticien aan de Dijkshoornseweg 35 in Den Hoorn. Zij hebben namelijk niet alleen oog voor ogen maar ook voor oren.

Behalve opticien is Erik Duijnisveld ook gehoorspecialist.
"We inventariseren hoe de persoonlijke situatie van iemand is", legt Eric Duijnisveld uit. "Werkt u thuis of in de vrije natuur, dan stelt u andere eisen aan een hoortoestel dan iemand met een drukke baan in een groot kantoor Tegenwoordig zijn er prachtige hoortoestellen zeer verfijnd die eventueel prima te combineren zijn met een bril." De service van Oog voor Ogen (èn Oren dus) is groot. Voordat een definitieve keuze wordt gemaakt, mag het hoortoestel gratis en vrijblijvend een tijd uitgeprobeerd worden.

Advies
Bovendien kan iedereen binnenlopen om zijn of haar gehoor te laten controleren. Momenteel wordt door veel verzekeraars 75 procent van de kosten voor een hoortoestel door de zorgverzekering vergoed. En om het extra aantrekkelijk te maken te kiezen voor een hoortoestel van Oog voor Ogen krijgt u tijdelijk één jaar gratis hoortoestelbatterijen ter waarde van 70 euro.
Zie voor meer info www.oogvoorogen.nl of bel naar 015 - 711 26 46.