Opnames voor het openingsfilmpje Boudoir Le Mariage.
Opnames voor het openingsfilmpje Boudoir Le Mariage.

Het wordt... Boudoir le Mariage

Algemeen

Ed, Miranda en hun team maken dit weekend de naam van hun nieuwe restaurant bekend. Het wordt: Boudoir le Mariage.

Al weken lang wordt er hard gewerkt aan de Hippolytusbuurt en begin december zijn ze terug. Met een nieuwe zaak, een nieuwe naam en een nieuwe kaart. "Boudoir is Frans voor een elegant ingericht ruimte", legt Ed Hoogendijk uit. En dat wordt het. "Het restaurant wordt elegant en vrouwelijk, met een speelse en spannende keuken."

Afgelopen weken werden op social media al wat tipjes van de sluier gelicht. Daarbij passeerden steekwoorden als 'Mystique', 'Bonheur' en 'Passion' de revue. En spreuken als 'geluk is waar het verlangen tot rust komt' of 'het geheim is de verleiding van smaak en beleving'. "Het zijn spreuken die vanuit ons hart zijn gesproken", zegt Hoogendijk.

De filmpjes met zes verschillende spreuken zijn in totaal zo'n 80.000 keer bekeken. "Veel mensen vroegen zich af wat de nieuwe naam ging worden." Er verandert meer dan alleen de naam en de inrichting. We gaan ook vernieuwend koken, "Het nieuwe koken, Cuisine a la minute" een soort mix van Le Mariage en De Pijpenla en daarbij dan specifiek gericht op het aanbod en het seizoen!"

Vanaf dit weekend is het eindelijk mogelijk om te reserveren. "We zijn vanaf begin december open, van woensdag tot en met zondag geopend. Met Lichtjesavond en op Kerstavond zijn we ook open. Wie wil reserveren moet er snel bij zijn, we hebben slechts vijftig zitplaatsen en de belangstelling is nu al enorm."

Meer weten of reserveren? Kijk op www.boudoirlemariage.nl. of bel 015-2122805.