Afbeelding

Best of Britain Travel, al 28 jaar thuis in Groot-Brittannië

Algemeen

Natuurlijk kunt u dat allemaal zelf wel: online een hotelletje of vlucht boeken, maar wanneer u tijd en geld wilt besparen, of het bos niet meer van de bomen kunt onderscheiden, is het tijd om een bezoek te brengen aan Best of Britain Travel, lid van Stichting Garantiefonds Reizen.

Door onze persoonlijke aandacht, jarenlange ervaring en kennis, kunnen wij u, beter dan wie ook, snel helpen een weloverwogen keuze te maken. Kies voor een vaste rondreis, creëer samen met ons uw ideale self drive car tour of vraag on om een citytrip naar bijvoorbeeld Londen of York. Kom langs in onze reiswinkel op Lange Geer 2 - tegenover het voormalig Legermueseum - of bekijk eerst het aanbod op bestofbritain.nl.
Door onze speciale prijsafspraken met ferrymaatschappijen, geniet u door een overtocht te combineren met verblijf in Groot-Brittannië, van kortingen die, afhankelijk van route en data, op kunnen lopen tot enkele honderden euro's.
Ons ongelooflijk ruime aanbod varieert van eenvoudige B&B's, karaktervolle hotels en inns tot cottages en vakantiewoningen in vakantieparken.
We look forward to seeing you!