Van links naar rechts; Elise Kluft (iQ), Carola van Barneveld (iQ), George Zevenbergen (Moodz), Vincent Plichta (iQ) en Imre van Leeuwen (iQ).
Van links naar rechts; Elise Kluft (iQ), Carola van Barneveld (iQ), George Zevenbergen (Moodz), Vincent Plichta (iQ) en Imre van Leeuwen (iQ).

Winters Delft en Moodz kijken uit naar schaatsbaan

Algemeen

De Donkere Dagen van Delft gaan altijd weer gepaald met de nodige winterpret. Waar kun je die beter beleven dan op de schaatsbaan?

Ook dit jaar kan in Delft weer worden genoten van een schaatsbaan, die deze winter van 8 december tot en met zondag 7 januari op het evenemententerrein van Lijm & Cultuur te vinden is. Organisator iQ Events is razend enthousiast om samen met horecapartner Moodz Eten & Drinken de achttiende editie van Winters Delft te realiseren.

Winters Delft heeft in Moodz Eten & Drinken een fijne en bekende Delftse horecapartner gevonden. "De schaatsbaan kan nu eenmaal niet zonder winterse versnaperingen", zegt Imre van Leeuwen van iQ Events. "Moodz zorgt daarom voor een gevarieerd winters aanbod voor alle bezoekers aan de schaatsbaan inclusief arrangementen voor groepen."

"Wij zijn blij om de horeca van Winters Delft te gaan uitvoeren", voegt George Zevenbergen van Moodz eraan toe. "De schaatsbaan hoort bij Delft en wij zijn een Delftse onderneming die het belangrijk vindt dat er leuke dingen te doen zijn in Delft voor zowel de inwoners als de toeristen als de inwoners uit de regio. Fantastisch dus om deze samenwerking aan te gaan. Nathalie de Wit van Meiden de Wit Catering is verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van de brasserie. Brasserie Winters Delft is de horecagelegenheid van Winters Delft met een gezellige en knusse uitstraling. Zo is Winters Delft dé ontmoetingsplek voor jong en oud om te schaatsen als voor een hapje en een drankje."

Een nieuwe eigenaar betekent ook een nieuw Winters Delft team. Het enthousiaste en professionele team kijkt er naar uit om de 18de editie tot een groot succes te maken. Winters Delft vindt plaats aan de Rotterdamseweg 272, van vrijdagavond 8 december tot en met zondag 7 januari. Mis niets over Winters Delft! Volg Winters Delft via de diverse social media kanalen of blijf op de hoogte www.wintersdelft.nl.