De enthousiaste medewerkers van Stichting Stunt voor het brugwachtershuisje. (foto: Herman Baas)
De enthousiaste medewerkers van Stichting Stunt voor het brugwachtershuisje. (foto: Herman Baas) Foto: Herman Baas

Win Sinterklaasarrangement in brugwachtershuisje

Algemeen

De Sinterklaasintocht in Delft beleven op een unieke plek? Dan is dit je kans. Stichting Stunt nodigt acht mensen uit om de intocht mee te maken vanuit een wel heel bijzondere locatie: het brugwachtershuisje op de Koepoortbrug.

Je kunt dit speciale Sintarrangement winnen door mee te doen aan de Facebookactie. Deel het aankondigingsbericht op de Facebookpagina van Stichting Stunt en vermeld de mensen met wie jij de Sinterklaasintocht wilt meemaken in het brugwachtershuisje.
Vanuit het brugwachtershuisje op de Koepoortbrug zie je de boot van Sinterklaas letterlijk onder je door varen. Je kunt hem bijna aanraken terwijl pieten op hun jetski's en waterscooters spectaculair om de boot heen varen.

Genieten
Ondertussen geniet jij met je gezelschap droog en warm van chocolademelk, speculaas, pepernoten en andere lekkernijen. Marieke Rolloos van Atelier Zeven verzorgt een leuke Sinterklaasworkshop. Even later rijdt Sinterklaas te paard vlak voor je neus langs over de brug, op weg naar de Markt.

Stuntstore
Het Stunt Sintarrangement vindt plaats op zaterdag 25 november van 12.00 tot 14.00 uur. In het brugwachtershuisje runt Stichting Stunt de Stuntstore. Een belevingswinkel waar lifestyle producten, gemaakt van restmaterialen, worden verkocht. Ze worden ontworpen en met de hand gemaakt door deelnemers in leerwerktrajecten. Ze werken in de werkplaatsen van Stichting Stunt in haar pand aan de Rotterdamseweg.