LINDBERG brillen zijn minimalistisch op de meest luxe en comfortabele manier. Zaterdag 2 december staat dit merk centraal bij Van der Leeuw Optiek in Delft.
LINDBERG brillen zijn minimalistisch op de meest luxe en comfortabele manier. Zaterdag 2 december staat dit merk centraal bij Van der Leeuw Optiek in Delft.

Bijzondere LINDBERG collectie exclusief bij Van der Leeuw Optiek

Algemeen

DELFT - De gehele nieuwe collectie van het Deense brillenmerk LINDBERG is op zaterdag 2 december bij Van der Leeuw Optiek te zien. Op deze dag is er naast het bekijken en het passen van de nieuwste brillen ook de mogelijkheid om Jules Roosen, Sales Consultant bij LINDBERG, alles te vragen over wat het merk en de monturen zo bijzonder maakt.

Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje, volledig in stijl.
Van der Leeuw Optiek is de enige brillenwinkel in de regio Delft die monturen van het merk verkoopt. Dat op 2 december de nieuwste collectie in zijn geheel te bewonderen is bij Van der Leeuw Optiek is best bijzonder. Het merk LINDBERG is namelijk een begrip in de optiekwereld en heeft al meerdere design awards op haar naam staan. LINDBERG staat voor tientallen jaren gepolijst vakmanschap, voor een herkenbaar minimalistisch ontwerp en voor licht gewicht materialen.

Awardwinnend design
Minimalisme is een woord dat op veel Scandinavische brillenmerken van toepassing is, maar de Deense LINDBERG brillen zijn wel minimalistisch op de meest luxe en comfortabele manier. Het motto van het merk 'als je iets doet, moet je het goed doen of anders niet' is terug te zien in de awardwinnende designs die de bril terugbrengen tot de essentie. Klassieke elegantie en goed overdachte eenvoud in combinatie met innovatie, maatwerk en de beste kwaliteit leiden tot unieke, tijdloze en elegante monturen.
De monturen worden gemaakt van waardevolle materialen - waaronder titanium, hoorn, goud en diamant - die op verantwoorde wijze worden gewonnen. Deze materialen worden vervolgens op bestelling omgevormd en met de hand afgewerkt tot een unieke bril, waarvan de klant zelf de details en materialen kunt bepalen. Geen massaproductie dus. LINDBERG brillen zijn sterk en zeer flexibel, maar ook licht en comfortabel. Ware juweeltjes!

Exclusief
Op zaterdag 2 december kunt u zich exclusief bij Van der Leeuw Optiek laten verrassen door de stijl, eenvoud en het design van de nieuwe LINDBERG-collectie.

Openingstijden
Van der Leeuw Optiek is geopend op: Maandag van 13.00 uur tot 18.00 uur, van dinsdag tot en met donderdag van 09.00 uur tot 18.00 uur, op vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en vervolgens van 19.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.