Intratuin Pijnacker is al helemaal in kerstsferen. Woensdag 22 november is hier een Kerst Inspiratieavond.
Intratuin Pijnacker is al helemaal in kerstsferen. Woensdag 22 november is hier een Kerst Inspiratieavond.

Intratuin klaar voor Kerst

lopende zaken

PIJNACKER - Intratuin Pijnacker is al helemaal klaar voor de Kerst en organiseert daarom op woensdag 22 november van 18.00 uur tot 21.00 uur de Kerst Inspiratieavond.

Tijdens dit event vinden er vele activiteiten plaats waar iedereen aan mee kan doen, zoals workshops, proeverijen, leuke demonstraties en nog veel meer. Daarnaast zijn er diverse demonstraties, komt de kerstelf een kerstgroet brengen en uiteraard zal de kerstmuziek en een culinaire verwennerij niet ontbreken.

Workshops
Volwassenen kunnen op woensdag 22 november aan de slag met een metalen ring en diverse soorten eucalyptus om een hippe groene krans te maken. Met mos, bamboe en lichtjes maken de deelnemers van deze workshop een eigen groene kerstster. Aanmelden voor de workshops - tegen betaling - kan bij de servicebalie van Intratuin Pijnacker via telefoonnummer 079-3515551.

Magisch kerstdiner
Intratuin Pijnacker organiseert daarnaast wel een heel bijzondere winactie dit jaar; 'Win een magisch kerstdiner voor maximaal tien personen bij Intratuin Pijnacker'. Wie kan wil maken kan voor meer informatie kijken op de website www.intratuin.nl/kerstdiner. Inschrijven kan tot 10 december.