Mannen vinden bij Steendam Herenmode een uitgebreide collectie pakken.
Mannen vinden bij Steendam Herenmode een uitgebreide collectie pakken.

Broekenweken bij Steendam Herenmode

lopende zaken

DELFT - Kan een extra broek in je garderobe geen kwaad? Bij Steendam Herenmode zijn de broekenweken aangebroken.

Dat betekent dat een grote collectie broeken van merken als Gardeur, G-Design, Camel Active en Vanguard tegen mooie kortingen de deur uitgaan. Speciaal vanwege de broekenweken kost een Vanguard model V9 bijvoorbeeld geen 119 euro 95, maar slechts 69 euro 95. De kortingen gelden tot en met zondag 26 november en op is op.

"Het is heerlijk de wintercollectie weer in huis te hebben", vertelt eigenaar Arjan Steendam. Mannen in de leeftijd van 25 tot 85 jaar vinden bij de herenmodezaak aan de Wijnhaven 20a-21 een ruime collectie aan truien en jassen. Ook kostuums zijn er volop verkrijgbaar. "Daarbij werken we volgens het mix-and-match-principe", legt Steendam uit. "Broeken en jasjes zijn los van elkaar verkrijgbaar, maar je kunt ook een jasje met daarbij twee broeken kopen. We hebben hele kleine en hele grote maten en alles er tussenin." Vind je toch niet de perfecte maat? "Dan laten we het op maat maken. Want er gaat hier niemand de deur uit in een pak dat niet goed zit."

Steendam Herenmode vestigde zich in 1940 in Delft, nadat Arjan Steendams grootvader Rotterdam was ontvlucht na het bombardement op deze stad. "Sindsdien hebben we in Delft een hele brede vaste klantenkring opgebouwd." De herenmodezaak heeft voor bijna ieder wat wils. "Voor de meer modieuze man hebben we strakke Italiaanse merken als Cavallaro en Profuomo. Daarnaast hebben we fraaie casual-kleding van merken als Camel active, Vanguard en en Blue Industry. Ik kan wel zeggen dat we de grootste Gardeur-dealer van Delft en omstreken zijn." Daarnaast is er dus de uitgebreide collectie pakken. Wie denkt dat die mode niet verandert, vergist zich. "De afgelopen vijf jaar zien we hele leuke ontwikkelingen in de pakken. Denk aan nieuwe kleuren blauw, leuke contrastverwerkingen en veel strakkere silhouetten. De pakken van nu zijn net wat pittiger. Als je al jaren geen nieuw pak hebt gekocht, doe je er goed aan weer eens bij ons langs te komen."

Meer weten? Kijk op www.steendam.net.