Afbeelding
Foto: Asch Rast

Delvenaar in Beeld

vaste rubrieken

José Bentvelsen, 59

- Wat doet u hier momenteel op de Brabantse Turfmarkt?
"Ik heb de hele dag gewerkt in mijn eigen schoonheidssalon, Jobelle, aan de Dijkshoornseweg. Nu ging ik even langs de Vodafonewinkel, omdat het leek alsof mijn telefoonabonnement was verlopen, hij deed erg raar. Bleek dat ik wat dingen moest verwijderen en nu doet hij het weer."

- Dat is mooi, gaat u vanavond nog iets doen?
"Ik ga nu zo naar huis en dan eten. Boerenkoolstamppot met rookworst, daar is het nu echt goed weer voor. Maar ik eet dan wel een rookworst van Unox, dat zijn toch de beste. En oh ja, het moet ook een runder rookworst zijn. Ik vind een gezonde voeding belangrijk, want als huidspecialist weet ik dat voeding erg veel effect kan hebben op je huid en daar adviseer ik soms ook in. Varkensvlees is over het algemeen erg 'vuil' vlees en dat kan je aan de huid zien, als je daar toevallig gevoelig voor bent."

- Goede tip. Heeft u deze week nog iets leuks meegemaakt?
"Ik heb deze week een fotoboek gemaakt. Ik heb twee kleinkinderen en één daarvan wordt volgende week 2 jaar. Ik heb allemaal foto's van hem verzameld, zodat ik die volgende week zaterdag op zijn feestje kan geven."

- Wat is voor u het nieuws van de afgelopen week?
"Ik ben niet zo'n 'nieuws' mens ,want het zijn vaak zulke negatieve dingen die voorbij komen. Ik probeerde nu dan ook iets positiefs te bedenken, maar dat #metoo vind ik wel een goede ontwikkeling. Verschrikkelijk dat machtsmisbruik. Heel goed dat dit nu aan het licht is gekomen. Ik hoop dat er nu een hoop zal verbeteren."