Aad de Beus van Keukensale: 'Kwaliteit en ouderwetse service staan immers bij ons op nummer 1.'
Aad de Beus van Keukensale: 'Kwaliteit en ouderwetse service staan immers bij ons op nummer 1.' Foto: Martin de Ruiter

Keukensale.com dendert door

wonen

Aad de Beus, de Delftse ondernemer die ruim 2 jaar geleden zijn winkel opende aan de Schieweg, is steeds verder aan het uitbreiden.

"Natuurlijk profiteren wij van de oververhitte huizenmarkt: er zijn veel meer verhuisbewegingen, dus er worden meer keukens verkocht. Dat betekent overigens niet dat we achterover kunnen leunen, want dat kan je in Delft echt niet doen", zo geeft Aad aan. "Mond –tot-mondreclame is heel belangrijk voor ons en in een 'dorp' als Delft kan je je echt niets permitteren. Je bouwt je reputatie heel langzaam op, maar die kan je binnen een paar weken volledig kwijt zijn. Daarom hoeven wij niet altijd alleen maar de goedkoopste te zijn, kwaliteit en ouderwetse service staan immers bij ons op nummer 1."
Op onze vraag waar Keukensale.com zich dan in onderscheidt, antwoordt Aad resoluut: "Ach, weet je wat het is? Iedereen is het inmiddels wel zat om met allerlei ongeloofwaardige kortingsacties in de maling genomen te worden. Van-voorprijzen, gratis montage en dat soort flauwekul doe ik dus niet aan mee. Je krijgt bij ons een Duitse kwaliteitskeuken met A-merk apparaten voor een prijs die men gewend is te betalen bij het grote Zweedse blauw-gele warenhuis! Iedereen denkt daar goedkoop uit te zijn, maar ik durf te beweren dat wij een betere kwaliteit én een betere prijs hebben… Transparantie is bij ons normaal en dáár zit met name het onderscheid, dus geen handjeklap maar gewoon ouderwets je afspraken nakomen. Helaas kan je je met dat laatste ook al onderscheiden, het is triest, maar waar. Verder doen we hier gewoon, dat is al gek genoeg. Bij ons vind je geen pratende stropdassen met gladde verkooppraatjes, maar een goed advies en een dito prijs.

Ben je ook geïnteresseerd in wat Keukensale.com je te bieden heeft? Kom dan gerust langs op de Schieweg 93 B in Delft (tegenover de MAKRO) of bel 015-3649541