De Rijswijkse wethouder Ronald van der Meij mocht wederom een symbolische startsein geven.
De Rijswijkse wethouder Ronald van der Meij mocht wederom een symbolische startsein geven.

Bouw van fase 2 van Parkrijk is begonnen

wonen

RIJSWIJK - De Rijswijkse wethouder Ronald van der Meij heeft woensdagmiddag symbolisch het startsein gegeven voor de bouw van fase 2 van Parkrijk, bestaande uit 17 herenhuizen en 34 hofwoningen in RijswijkBuiten.

Samen met Dick Boelen, directeur Dura Vermeer en twee van de toekomstige bewoners is de fundering van één van de woningen aangegoten met gietmortel uit een gouden gieter. De 41 woningen zijn een gezamenlijke ontwikkeling van Dura Vermeer Bouw ZuidWest en VolkerWessels Vastgoed (VOF Beatrixzone). De bouw van deze woningen wordt uitgevoerd door Dura Vermeer Zuid West. Alle woningen zijn verkocht. Voor wethouder Van der Meij is het inmiddels het vierde project waarvoor hij het startsein voor de bouw in Parkrijk heeft mogen geven. "Het geeft nogmaals aan hoe bijzonder deze nieuwe wijk is voor de gemeente Rijswijk", geeft hij aan. De eerste woningen in Parkrijk zijn al bewoond en met deze fase krijgt
ook dit gedeelte van RijswijkBuiten steeds meer de vorm van een nieuwe woonwijk. Dick Boelen, directeur Dura Vermeer en mede vennoot in de VOF Beatrixzone zegt: "Beide vennoten in de VOF Beatrixzone, dus Dura Vermeer en VolkerWessels Vastgoed, zijn wederom trots hun steentje bij te kunnen dragen aan de duurzame en succesvolle gebiedsontwikkeling RijswijkBuiten."

Alle woningen zijn maximaal energiezuinig, zoals gebruikelijk in RijswijkBuiten. Volledig gasloos en een EPC van 0,0. Daarnaast zijn er zelfs een aantal woningen die worden gerealiseerd als nul-op-de-meter.
Meer weten? Kijk op de website www.rijswijkbuiten.nl.