Marcel Schungel van PLUS Bomenwijk is blij met de nieuwe duurzame manier van boodschappen bezorgen.
Marcel Schungel van PLUS Bomenwijk is blij met de nieuwe duurzame manier van boodschappen bezorgen.

PLUS Bomenwijk start proef met duurzame bezorgservice

lopende zaken

DELFT - Met de Stint Cargo test PLUS Bomenwijk een nieuwe manier van bezorgen bij haar klanten. Doordat de Stint op elektriciteit rijdt, is deze een stuk duurzamer dan een bezorgbus.

Het innovatieve voertuig neemt minder ruimte in en mag op fietspaden rijden, waardoor PLUS Bomenwijk ook de klanten in het autoluwe centrum kan voorzien van boodschappen. De Stint is staand te bedienen en een echte eyecatcher in het straatbeeld. PLUS Bomenwijk wil op deze manier ook PLUS Express onder de aandacht brengen. PLUS is de enige formule die de mogelijkheid biedt om uw boodschappen binnen 2 uur na bestellen al bij u op de stoep te hebben staan.

Unieke service
PLUS Bomenwijk hoopt door deze toevoeging een unieke service aan te bieden. Mede door het beperkte aantal parkeerplaatsen in de Bomenwijk, hopen ze hun klanten weer een beetje tegemoet te komen. Klanten die bestellen op internet hoeven niet naar de winkel te komen en daardoor hebben klanten die wel naar de winkel willen komen weer meer kans op een vrije parkeerplaats.

PLUS App
Bestellen kan op www.plus.nl, dit kan tegenwoordig ook via de PLUS App. Met deze app is het mogelijk allerlei leuke recepten direct in uw boodschappenlijstje te zetten. Ook kan u met uw telefoon de barcode scannen waardoor hij aan het lijstje wordt toegevoegd.

Sinds deze maand levert PLUS Bomenwijk ook aan bedrijven. Dus ook de keukenkastjes van de bedrijfskantine kunnen duurzaam worden aangevuld.