De schaatsbaan bij Lijm & Cultuur wordt deels overdekt.
De schaatsbaan bij Lijm & Cultuur wordt deels overdekt.

Winters Delft bij Lijm & Cultuur

Algemeen

Winters Delft, met zijn heerlijke schaatsbaan, kent een lange historie. Het evenement is recent door de vorige organisator overgedragen aan het Delftse bedrijf iQ Events die zich hard maakt om de schaatsbaan voor Delft te behouden.

Dat lukt nu door samen te werken met Lijm & Cultuur. Imre van Leeuwen van iQ Events ging na de overdracht meteen op zoek naar een goede locatie. Even leek het erop dat het Joris Park ditmaal de thuisbasis zou worden, maar dat bleek bij nader inzien toch niet mogelijk. iQ Events zocht daarop contact met Lijm & Cultuur. Er was meteen een klik en snel overeenstemming: Winters Delft strijkt neer bij Lijm & Cultuur aan de Rotterdamseweg en wordt weer een beetje mooier.

Sfeervol
Bereid je vast voor op een bruisend warmbloedig en sfeervol Winters Delft dat begint op 8 december en doorgaat tot in januari. Een unieke ontmoetingsplek voor inwoners en bedrijven. Prachtig aangekleed en schitterend belicht dankzij de inzet van Improve. Door de handen ineen te slaan is er straks bovendien een rijk gevarieerd programma in de weekenden en rond de feestdagen. iQ Events en Lijm & Cultuur vullen elkaar ook op dat punt prachtig aan.

Talloze mogelijkheden
Winters Delft biedt iedereen talloze mogelijkheden om er actief bezig te zijn, van cultuur te genieten, te loungen, te borrelen en te eten. De schaatsbaan en Lijm & Cultuur vormen samen een groot speelterrein waar van alles mogelijk is.
Je kunt straks natuurlijk gewoon aan komen waaien, maar er zijn ook volop mogelijkheden voor op maat gemaakte arrangementen voor groepen en bedrijven. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Praktisch
De schaatsbaan opent op 8 december voor het schaatspubliek. Alle actuele informatie over de schaatsbaan vindt u op www.wintersdelft.nl.

Wilt u meer informatie over bedrijfsarrangementen op en rond de schaatsbaan, stuur dan een e-mail aan info@wintersdelft.nl. Wilt u meer weten over de winterse mogelijkheden die Lijm & Cultuur u biedt, neem dan contact via info@lijmencultuur.nl.