Ed Mouton van Autohaag Zeeuw Delft, voor het pand aan de Exportweg 2 in Delfgauw.
Ed Mouton van Autohaag Zeeuw Delft, voor het pand aan de Exportweg 2 in Delfgauw.

Autohaag Zeeuw Delft het Pro+Center voor de ondernemer

autonieuws

DELFGAUW - Autohaag Zeeuw Delft is de officiële Renault PRO+ Center en Dacia dealer voor Delft en omstreken. Bij Autohaag Zeeuw Delft kan men terecht voor nieuwe Renault en Dacia modellen, evenals bedrijfswagens, occasions, onderhoud, schadeherstel, lease en reparatie.

Iedereen is van harte welkom bij deze bekende Renault- en Dacia dealer Autohaag Zeeuw aan de Exportweg 2 in Delfgauw prachtig gelegen aan de N470 (Bedrijventerrein Ruyven).

PRO+ is het internationale concept van Renault voor de zakelijke markt en biedt specifiek extra services zoals onder andere vervangend vervoer op maat, haal- en breng service en de in Renault bedrijfswagens gespecialiseerde technici. Ook Autohaag Zeeuw is een Pro+Center; een van de tien in Nederland.

Ed Mouton, vestigingsmanager van Autohaag Zeeuw Delft, vertelt: "Het Renault PRO+ Center biedt oplossingen op maat voor zakelijke klanten. In onze showroom van het Renault PRO+ Center is het complete gamma Renault bedrijfswagens dan ook te bekijken en te ervaren. Van een compacte Renault Kangoo tot de extra verlengde Renault Master voor het zwaardere werk bij Renault en Autohaag Zeeuw kunnen we leveren. Onze gekwalificeerde PRO+ medewerkers zijn opgeleid voor een zakelijk advies op maat. Ook voor specifieke wensen op het gebied van inrichting van bedrijfswagens bent u bij ons aan het juiste adres."

Elektrisch
Ed Mouton weet ook: "De komende zes jaar zullen er bij Renault maar liefst negen modellen op de markt komen die volledig elektrisch zijn. We staan aan de vooravond van het elektrisch tijdperk! Wij zijn dan ook één van de tien aangewezen Z.E. (Zero Emission) Centers in Nederland."

Rijden in een elektrische auto is een nieuwe en verrassende ervaring. Dat begint al met het aanzetten van de motor. Het blijft muisstil. Wanneer je het rechterpedaal lichtjes indrukt, zoeft de elektrische Renault er soepel vandoor. Renault is dan ook voorloper als het gaat om 100 procent elektrisch rijden met onder andere de Renault Twizy, Renault Zoë en de Kangoo Z.E, nu leverbaar met extra hogere actieradius.

Alles in eigen hand
Autohaag Zeeuw Groep is een van de grotere dealergroepen in Nederland en naast dealer van Renault en Dacia tevens dealer van de merken Kia en Ford. "Met een eigen leasemaatschappij (Forward Lease), een eigen verzekeringsmaatschappij (Assubliem), een eigen schadeherstel (AHZ Schade) en autoverhuur en shortlease (AHZ Rent), dus het aanspreekpunt voor elke zakelijke klant als mobiliteitspartner."