Stephan Bieze en Kasper Robers van Makro, Heleen Pols en John van Scootershop Delft (v.l.n.r).
Stephan Bieze en Kasper Robers van Makro, Heleen Pols en John van Scootershop Delft (v.l.n.r).

Blije prijswinnaars bij Makro Delft

lopende zaken

DELFT – Wie in september minimaal 20 liter tankte bij het tankstation van Makro in Delft, maakte kans op een mooie scooter: een grijze AGM VX 50, deels beschikbaar gesteld door Scootershop Delft.

De prijsuitreiking was vorige week zaterdag bij Makro. Wie kans wilde maken, moest in september z'n naam en gegevens op een tankbon schrijven en deze in een speciale ton deponeren. Uiteindelijk was die gevuld met in totaal 1654 bonnetjes. Je kon de prijs alleen winnen als je er op de grote dag van de prijsuitreiking bij was. Om het extra feestelijk te maken was er ook een springkussen en dj aanwezig en er waren proeverijen. "Het was mooi om te zien dat er zich vlak voor de prijsuitreiking honderden mensen verzamelden", vertelt bedrijfsleider Kasper Robers.

Om 14.00 uur waren zo'n zeshonderd deelnemers getuige van de trekking van het winnende lot. Op het eerste bonnetje prijkte de naam van Heleen Pols. Die bleek aanwezig. Ze had nog nooit op een scooter gereden, maar was ontzettend blij met haar prijs. "Ze gaf aan de scooter als familiescooter te zullen gebruiken, want ook haar man en dochter wilden er wel op rijden." Ze hoefden hier niet lang op te wachten, maar John van Scootershop Delft zorgde ervoor dat de scooter in mum van tijd rijklaar was.

Na de uitreiking van de scooter werden nog tien troostprijzen weggeven. Dit waren bioscoopkaartjes, Makro-pakketten met producten van het eigen merk en waardebonnen.

Makro Delft heeft komende tijd meer moois in petto. "In oktober maken klanten bij aankoop van zes flessen Torres-wijn kans op een mooie wijnreis", geeft Robers aan. "Binnenkort geven we ook een midweek Center Parcs weg."

Verder is bij Makro de kerstpakkettentijd aangebroken. "Die staan hier weer vanaf 25 oktober. Iedereen kan dan bij ons terecht voor goed advies. En we hebben voor elk budget een kerstpakket!"

Meer weten? Zie www.makro.nl.