Benieuwd naar de ontwikkelingen in de Klinkerbuurt? Kom dan op zaterdag 28 oktober naar de Schoemakerloods.
Benieuwd naar de ontwikkelingen in de Klinkerbuurt? Kom dan op zaterdag 28 oktober naar de Schoemakerloods.

Kom naar de Klinkerbuurt

wonen

DELFT - Klinkerbuurt 3 is de nieuwste buurt van Schoemaker Plantage. De verwachting is dat dit jaar nog een deel van de huizen van Klinkerbuurt 3 in de verkoop gaat, waaronder royale gezinshuizen vanaf circa 355.000 euro VON en brede gezinshuizen vanaf circa 440.000 euro VON.

Deze huizen zijn volledig nul-op-de-meter en helemaal klaar voor een gasloze toekomst. Benieuwd naar de huizen die hier worden gebouwd? Bezoek dan op zaterdag 28 oktober de Schoemakerloods. Deze dag kunnen geïnteresseerden een rondleiding door het gebied volgen. De eerste huizen in Klinkerbuurt 1 zijn bewoond en de bouw van de huizen van Klinkerbuurt 2 vordert ook gestaag. Er wordt om 14.30 uur vertrokken vanaf de Schoemakerloods. Aanmelden is niet nodig.

Vanaf 16.00 uur kan iedereen aanschuiven bij de gezellige en sfeervolle Kampvuur barbecue. Voldaan Buitenkeuken, De Stadsplantage en De Griekse Olijf bereiden dan de lekkerste gerechten boven en in het vuur én er is een wijn- én een bierproeverij!

De Kampvuur barbecue staat in het teken van Halloween. Kinderen kunnen naar hartenlust knutselen en dansen en worden verzocht verkleed te komen. De Griezelmiddag begint om 16.00 uur en eindigt om 19.00 uur met Griezel Disco! Voor deze Griezelmiddag is de hulp ingeroepen van het team van het Delftse straatkunstfestival MooiWeerSpelen. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Zie voor meer info www.schoemakerplantage.nl.