Kom zondag 22 oktober tijdens de Delftse Wetenschapsdag kijken, voelen, ruiken en ervaren wat techniek is.
Kom zondag 22 oktober tijdens de Delftse Wetenschapsdag kijken, voelen, ruiken en ervaren wat techniek is.

Festo opent deuren tijdens Wetenschapsdag

Algemeen

DELFT - De Delftse Wetenschapsdag is dit jaar op zondag 22 oktober. Dit wordt een spannende ontdekkingstocht in de wetenschap en techniek.

Door middel van leuke, leerzame en inspirerende activiteiten zal Festo tijdens de Delftse Wetenschapsdag een belevenis creëren in haar eigen gebouw aan de Schieweg 62 in Delft. Zo zullen hier diverse workshops, proefjes en spelletjes worden georganiseerd. Van het bouwen van een eigen robot tot een ritje in een echte racesimulator. Kom hier ervaren hoe leuk techniek is, iedereen is van harte welkom! Meiden, jongens, jong én oud!
The Green Village
Ook is er op deze dag de mogelijkheid om je rond te laten leiden bij The Green Village. Ervaar daar hoe jouw leven er over 10 jaar uit zou kunnen zien!

Science Centre Delft
Uiteraard is ook het Science Centre Delft en de Botanische Tuin gratis toegankelijk. Met allerlei extra activiteiten voor alle leeftijden.

Pendelbussen
Er rijden gratis pendelbussen tussen de deelnemende bedrijven Festo, The Green Village en het Science Centre Delft / Botanische Tuin. Meer informatie op: sciencecentre.tudelft.nl/wetenschapsdag