Afbeelding

Geen gevangen boeket, wél een bruiloft

Algemeen

Stefan en Nicole stapten vorig weekend met elkaar in het huwelijks bootje.

Een jaar eerder was de familie van Stefan ook al bijeen voor een bruiloft. Toen trouwens Stefans nicht. Zoals gebruikelijk verzamelde de aanwezige nog niet getrouwde vrouwen zich om het bruidsboeket te vangen. Stefan en z'n neven grapten dat ze hoopten dat hun vriendin het boeket niet zou vangen. Trouwen? Nog even niet. Toen hun wens uitkwam haalden ze opgelucht adem en lagen ze dubbel van het lachen.

Desondanks ging Stefan enkele wegen toch op z'n knieën. Dat gebeurde tijdens een vakantie op Curaçao. Daar vroeg hij zijn Nicole op een avond bij een ondergaande zon ten huwelijk. Hij had de ringen bij zich en hij had daar een fotograaf geregeld om alles vast te leggen. Nicole zei ja.

Dus kwam de familie vorige week weer bijeen. Op zaterdag 7 oktober, dus zeven tien zeventien. Het werd een dag vol regen en wind, maar met een stralend bruidspaar. Een prachtige dag met een geweldig feest. Dit keer mocht Nicole haar boeket richting de andere dames gooien. En wederom konden alle neven opgelucht ademhalen. Inmiddels weet de familie dat dit niet alles zegt...