Ook als je klein bent kun je punten sparen voor de 'grote' school
Ook als je klein bent kun je punten sparen voor de 'grote' school

Spaar punten bij Jumbo voor de school van je keuze

kijk op de wijk

DELFT – Bij Jumbo Tanthof en de andere drie Jumbofilialen in Delft kan het winkelend publiek tot eind oktober de school van z'n keuze aan een mooi geldbedrag helpen dankzij de schoolspaaractie.

Over de speciale spaaractie voor de plaatselijke basisscholen is manager Hans van Leeuwen van Jumbo Tanthof zeer te spreken. "Jumbo heeft een bedrag van maar liefst 12.400 euro beschikbaar gesteld voor het basisonderwijs in Delft. Het is aan het winkelend publiek om dit bedrag te helpen verdelen onder de diverse deelnemende scholen."

Code
Hoe gaat dit nu precies in z'n werk? Elke klant krijgt bij 10 euro aan boodschappen een schoolspaarpunt. Op deze spaarpunt staat een code. Thuis kun je op www.jumbo.com/sparenvoorjeschool dit punt toekennen aan de school van jouw keuze. Hoe meer punten een school heeft, hoe groter het aandeel is dat deze school uit de pot van 12.400 euro krijgt.

Dropbox
"Maar we hebben ook zogenaamde dropboxen in alle vier de Delftse Jumbofilialen staan, speciaal voor mensen die niet zo handig zijn met de computer. Die kiezen dan ter plekke uit welke school ze hun punten willen geven en stoppen die in de box van de school van hun keuze", legt Van Leeuwen uit. De actie loopt tot en met dinsdag 28 november. Daarna wordt de balans opgemaakt en krijgen alle scholen een cheque uitgereikt met daarop hun deel.

Vaste lage prijzen
Vanaf vorige week heeft Jumbo de prijzen van meer dan honderd dagelijkse boodschappen in prijs verlaagd. "Allemaal artikelen die je gewoon in je dagelijkse leven nodig hebt", aldus Van Leeuwen. "Van gehakt tot keukenrollen." De producten met een vaste lage prijs zijn te herkennen aan de rood met witte bordjes in de winkel. "Dus als je die ziet, dan weet je: dit is een koopje!", besluit de manager.

Openingstijden
Jumbo Tanthof is gevestigd aan de Dasstraat 9. Openingstijden: maandag tot en met donderdag en zaterdag van 8.00 uur tot 20.00 uur, vrijdag van 8.00 uur tot 21.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur.