Klanten van PLUS kunnen komende tijd sparen voor hoge kortingen op schakels voor ‘Bibiza Connects’ armbanden.
Klanten van PLUS kunnen komende tijd sparen voor hoge kortingen op schakels voor ‘Bibiza Connects’ armbanden.

Spaar voor unieke Bibiza Connects armbanden bij PLUS

lopende zaken

DELFT - Bij de PLUS-supermarkten in Delft en Den Hoorn begint maandag 16 oktober een geweldige spaaractie voor unieke armbanden. Klanten kunnen sparen voor hoge kortingen op schakels voor 'Bibiza Connects' armbanden.

Het sparen gaat bij PLUS Bomenwijk, Martin Panis, Tanthof en Van Leeuwen heel snel. Bij elke 5 euro boodschappen ontvangt men een spaarzegel en bij vijf zegels is de spaarkaart al vol. Met een volle spaarkaart en een bijbetaling van slechts 3 euro 50 kun je in het bezit komen van één van de bijna zestig verschillende modellen schakels ter waarde van 9 euro 50. De collectie bestaat uit stainless-steel schakels met gold-plated symbolen, stenen en teksten. De 'Bibiza Connects' basis armbanden zijn er in twee varianten: shiny (glanzend edelstaal) of mat (geschuurd edelstaal).

Introductie –actie
Tijdens de eerste twee actieweken, dus van maandag 16 oktober tot en met zaterdag 28 oktober, ontvangen klanten een voucher waarmee ze bij aankoop van 2 Connects schakels (met twee volle spaarkaarten) een gratis basisarmband ter waarde van 5 euro 50 ontvangen. De vouchers zijn geldig tot en met het einde van de actie.

Sinterklaasactie
En alsof dat nog niet genoeg is hebben PLUS Bomenwijk, Martin Panis, Tanthof en Van Leeuwen nog de volgende actie in petto: bij gelijktijdige aanschaf van twee schakels naar keuze, ontvangt de klant een gratis Kids surprise schakel ter waarde van 3 euro 50. Door te sparen voor een eigen armband met schakels kun je dus ook een gratis kids armband met een aantal schakels bij elkaar sparen. Richting de Sinterklaas periode een leuke extra actie.
De spaaractie duurt tot en met zaterdag 25 november. Volle spaarkaarten kunnen tot en met zaterdag 9 december worden ingeleverd.