KARWEI Delfgauw heeft weer volop nieuwe meubels in huis.
KARWEI Delfgauw heeft weer volop nieuwe meubels in huis.

Het najaar begint goed bij KARWEI

wonen

Woonmaand oktober is volop losgebarsten bij KARWEI Delfgauw. De winkel is grotendeels ingericht met de leukste en nieuwste spullen op het gebied van woninginrichting. Van kleine maar fijne woonaccessoires tot complete meubellijnen.

KARWEI begon ooit als een traditionele bouwmarkt, maar onderscheidt zich steeds meer als sfeervolle woonwinkel. Dit najaar heeft KARWEI de meubelcollectie vertaald naar vier verschillende stijlen: De industriële look van 'Artist Home', de meer trendy en warmere uitstraling van de 'City Lost Line'. 'Green House' is helemaal gericht op de natuur, meubels van 'Cosy Cabin' zijn te herkennen aan de warme herfstkleuren.
"De complete collectie is aangepast op deze vier stijlen", vertelt bouwmarktmanager Danny Snaauw. Vorig weekend werd het nieuwe meubelseizoen afgetrapt bij KARWEI Delfgauw. "We hebben weer een hoop nieuwe spullen. Beneden vinden klanten enorme shows met huiskamermeubels. Op de eerste verdieping hebben we een hele vleugel ingericht met slaapkamers en kinderkamers." KARWEI werkt al jaren nauw samen met VT Wonen. Vanaf 1 januari wordt het bovendien hoofdsponsor van het tv-programma Eigen Huis en Tuin. "KARWEI is leuk en trendy en we hebben leuke spullen die je niet overal ziet staan. En dat alles voor een betaalbare prijs. Die nieuwe formule slaat enorm aan."
Kom langs aan de Importweg 2 in Delfgauw, kijk op www.karwei.nl of check www.facebook.com/KARWEIDelfgauw.