Vrijdag 29 september kan er bij de Schoemakerloods worden genoten van een buitenbios.
Vrijdag 29 september kan er bij de Schoemakerloods worden genoten van een buitenbios.

Schoemaker Plantage: daar moet je zijn geweest

wonen

Schoemaker Plantage mag dan wel de nieuwste woonbuurt van Delft zijn, het leeft er alsof er al jaren gewoond wordt. Het eerste buurtje is opgeleverd, het tweede is in aanbouw en het derde buurtje gaat nog dit jaar in verkoop.

En ondertussen worden er allemaal leuke events georganiseerd waar de lokale ondernemers volop bij betrokken zijn. Zo'n event is de perfecte manier om kennis te maken met Schoemaker Plantage. Op een ontspannen manier kun je beoordelen of dit de plek is waar je misschien wel zou willen wonen.
Wat is er dit najaar en komende tijd allemaal te doen? Vrijdag 29 september trappen we om 20.00 uur af met een buitenbios bij de loods. De film LALALAND bekijk je hier dan in de buitenlucht, omringd door vuurtjes en vertroeteld met lekkere hapjes en drankjes (te koop) die de ondernemers van de Schoemakerloods verzorgen.

Feest
Bijna een maand later, op 28 oktober, is het weer feest. Dan organiseren we een gezellige Herfst-BBQ. Vanaf 16.00 uur gooien we het vlees op de barbecue. Struin je graag rond op een markt? Dan nodigen we je uit om zondag 26 november naar de Schoemaker Plantage te komen voor de Montmartre Markt.
Tot slot vieren we op woensdag 27 december een luie Derde Kerstdag. Trek makkelijke kleding aan en geniet van vuurtjes, schapenvachtjes, lekkere hapjes, borrels, lui diner verzorgd door De Stadsplantage, Voldaan Buitenkeuken en De Griekse Olijf en leuke winteractiviteiten voor de kids!

Meer weten? Op de website www.schoemakerplantage.nl vind je steeds een paar weken van tevoren meer informatie over alle events die komen gaan.