Roeland Eckenhaussen NVM Makelaar Taxateur bij V&W Makelaars.
Roeland Eckenhaussen NVM Makelaar Taxateur bij V&W Makelaars. Foto: Koos Bommelé

V & W Makelaars: straks met twee makelaar taxateurs op één fraaie zichtlocatie

wonen

Mooie ontwikkelingen bij V & W Makelaars. Roeland Eckenhaussen staat op het punt te worden beëdigd als NVM-makelaar taxateur en vanwege de afronding van werkzaamheden in het stationsgebied, bevindt het kantoor aan de Coenderstraat zich op één van de mooiste stukjes in Delft.

Roeland Eckenhaussen is al tien jaar lang een vertrouwd gezicht voor klanten van V & W Makelaars. Afgelopen periode was hij druk met het behalen van de benodigde certificaten en examens die nodig zijn om officieel NVM-makelaar taxateur te worden. "Daar kwam best veel bij kijken", blikt Eckenhaussen terug. Om te slagen moest hij een praktijktoets maken. Hierbij werden naast het uitwerken van twee woningtaxaties, ook zijn praktische kennis over het vak en de regio waarin hij werkt, beoordeeld.

Dat dit geen sinecure was, bleek wel uit het feit dat slechts vier van de veertien in zijn groep zijn geslaagd. "Het is een mijlpaal in zijn carrière", zegt Arjen Cardinaal, eigenaar van het Delftse kantoor van V & W Makelaars. "Echt een prestatie! En voor ons kantoor is het erg waardevol om twee makelaar taxateurs in huis te hebben."

Eckenhaussen noemt de huidige huizenmarkt een 'verkopers markt'. "Het is natuurlijk positief dat alles snel verkoopt en we een hoog aantal transacties hebben. Tegelijkertijd betekent dit ook dat we regelmatig 'nee' moeten verkopen en mensen moeten teleurstellen. Gelukkig hebben we een hoop mooie woningen in de regio, samen kijken naar alternatieven biedt soms ook een uitkomst." Wat ook uitkomst biedt is dat de nieuwe infrastructuur voor het kantoor eind deze maand gereed is. De Coenderstraat is dan een doorgaande weg. "Het kantoor van V & W bevindt zich dan op een fraaie zichtlocatie op één van de mooiste stukjes van de stad", besluit Arjen Cardinaal.

Uw huis verkopen? Kijk dan op delft.vwmakelaars.nl of bel naar 015 – 214 29 09.