Ronald Roepman (links) en Martijn Sinnema (rechts) van Roepman Makelaardij.
Ronald Roepman (links) en Martijn Sinnema (rechts) van Roepman Makelaardij.

Roepman Makelaardij: groot netwerk en goede waardering

wonen

Het zijn bijzondere tijden op de woningmarkt, merkt Roepman Makelaardij. Zelden was het voor woningzoekenden zó belangrijk om een goede ervaren aankoopmakelaar in de arm te nemen.

Roepman Makelaardij stond afgelopen tijd talloze woningzoekers bij met het vinden van hun droomhuis. Dat is tegenwoordig, zonder aankoopmakelaar, bijna ondoenlijk. Woningen worden vaak al verkocht voordat je dit als gewone particulier door hebt.
"Wij zijn aangesloten op een geautomatiseerd systeem van de NVM", legt makelaar Ronald Roepman uit. "De zijn zodoende razendsnel op de hoogte van het woningaanbod die woningen die in de verkoop gaan. Daarnaast is een professioneel netwerk momenteel ontzettend belangrijk. En dat heeft ons kantoor. Zodoende weet ik soms al van collega-makelaars dat zij binnenkort een type woning in de verkoop krijgen waar een cliënt van ons naar op zoek is." Vaak kan één woning rekenen op meerdere biedingen. "Zijn die biedingen gelijk, dan wordt door de verkopende partij toch vaak gekozen voor de partij die met een aankoopmakelaar werkt. Omdat ze dan zeker weten dat het goed zit", merkt Roepman. En, goed om te weten, op Funda wordt Roepman als aankoopmakelaar gewaardeerd met het cijfer 9,4.

Roepman Makelaardij doet dagelijks z'n best om ervoor te zorgen dat het woningen in de portefeuille heeft. Om woningverkopers die nog twijfelen over de streep te trekken, heeft het makelaarskantoor in de maanden september en oktober een actie: fotografie van de woning is geheel gratis.

Benieuwd? Kom eens langs aan de Molslaan 43, bel naar 015 – 2 134 134 of kijk op www.roepman.nl.