Antoni wordt gebouwd in het Leeuwenhoekkwartier in Nieuw Delft, aan de westgrens van het centrum van Delft.
Antoni wordt gebouwd in het Leeuwenhoekkwartier in Nieuw Delft, aan de westgrens van het centrum van Delft.

Verkoop van woningen Antoni gaat bijna beginnen

wonen

DELFT - Binnenkort wordt begonnen met de verkoop van woningen in Antoni. Antoni wordt een uniek gebouw in het Leeuwenhoekkwartier in het centrum van Delft.

Hier staan wonen, ontmoeten, verbinden, beleven en verblijven centraal. Met een divers programma dat mens en techniek, innovatie en ondernemerschap bij elkaar brengt.

Royale loftwoningen
De riante loftwoningen hebben ruime kamers, balkons, dakterrassen en loggia's met een inspirerend uitzicht over Delft. De loftwoningen zijn beschikbaar van circa 150 tot ruim 230 vierkante meter. Er kan gekozen worden om de loftwoning casco op te leveren, evenals compleet afgebouwd of ontwerp van Piet Boon.

De studio's zijn compacte woningen met een woonoppervlakte van circa 36 tot 50 vierkante meter. Deze woningen zijn afgebouwd met sanitair, tegelwerk, keuken, wand- en vloerafwerking. De studio's zijn geschikt voor een korter of langer verblijf, bijvoorbeeld als pied-à-terre. Er zijn verschillende typen studio's met uitzicht op het park of uitzicht op het binnenhof.

Voorlopige planning
In het voorjaar van 2017 is gewerkt aan de verdere uitwerking van het ontwerp van Antoni. Inmiddels is de aanvraag omgevingsvergunning ingediend. Het najaar van 2017 wordt gebruikt voor de bouwvoorbereiding. De start verkoop zal deze winter plaatsvinden. Naar verwachting vindt de start bouw in maart 2018 plaats. Oplevering van de woningen wordt verwacht in het voorjaar van 2020.

Voor zowel de studio's als de loftwoningen wordt een informatieavond georganiseerd. Geïnteresseerd? Schrijf je dan in via de website www.woneninantoni.nl en ontvang de uitnodiging.