Bij De Mariannehoeve in Rijswijk kunnen klanten zich 16 september uitgebreid verdiepen in de vele behandelingen die zij hier kunnen ondergaan.
Bij De Mariannehoeve in Rijswijk kunnen klanten zich 16 september uitgebreid verdiepen in de vele behandelingen die zij hier kunnen ondergaan.

Specialisten tonen in De Mariannehoeve hoe zij mensen mooier maken

lopende zaken

RIJSWIJK - Bij Beauty-kliniek De Mariannehoeve laten huidtherapeuten en artsen op zaterdag 16 september zien welke mogelijkheden er zijn voor antirimpelbehandeling, ooglid- en wenkbrauwcorrectie en het effenen van onregelmatigheden op de huid en permanente make-up. De beautykliniek aan de Broekmolenweg 20 is deze dag van 10.00 uur tot 15.00 uur vrij toegankelijk. Geïnteresseerden kunnen demonstraties bijwonen en vragen stellen.

Deze kliniek in Rijswijk bestaat nu bijna twee jaar. "Het is een dependance van de beautykliniek die we al veertien jaar in een voormalige boerderij in Papendrecht hebben", vertelt bedrijfsleidster Tamara Horsten. "We hebben met onze chirurgen, artsen en therapeuten al heel wat jaren ervaring in schoonheidsbehandelingen met een blijvend effect. Onze chirurgen zijn het grootste deel van hun tijd werkzaam in verschillende ziekenhuizen en één of twee dagen per week in onze klinieken. In Rijswijk voert chirurg Paul van Eerden ooglid- en wenkbrauwcorrecties uit. Wie last heeft van overhangende oogleden is bij ons aan het juiste adres." Dokter Van der Eerden toont tijdens de open dag met beelden hoe de ooglid- en wenkbrauwcorrectie in zijn werk gaat. Wie vragen heeft kan deze direct stellen. De chirurg geeft drie presentaties: om 13.00, 14.00 en 15.00 uur.

"'Onze arts Alice van der Linden geeft 's ochtends twee keer, om 10.30 uur en om 12.00 uur, een presentatie over injectables", vervolgt Tamara. "Er zijn verschillende methoden van inspuiting die rimpels doen verdwijnen, zoals botx of fillers." Tussen 10.30 uur en 14.30 uur geven de huidtherapeuten demonstraties bij klanten die last hebben van bijvoorbeeld pigmentvlekjes, couperose, acne of friboompjes. Tevens vertellen ze hoe ze met laserbehandelingen kalknagels bestrijden en tatoeages verwijderen. Voor iedere bezoeker ligt 16 september een goodiebag klaar.

Zie voor meer info en het programma de website www.demariannehoeve.nl.