Peter Eggermont van KIA Autohaag Zeeuw, met rechts van hem de Top Occasions van deze maand.
Peter Eggermont van KIA Autohaag Zeeuw, met rechts van hem de Top Occasions van deze maand.

KIA Niro First Edition is Top Occasion bij Autohaag Zeeuw Delft

autonieuws

DELFT – KIA Autohaag Zeeuw is een Delfts bedrijf. Sinds de overname van het bedrijf Van Leeuwen Delft door de AHZ Groep, bedient deze KIA dealer aan de Schieweg 53 de hele regio rond Delft.

Door de prachtige paraplu die Autohaag Zeeuw heeft, is er een veel ruimere keuze uit Top Occasions. Verdeeld over alle vestigingen gaat het om wel achthonderd Top Occasions. "Het totaalbeeld van alle occasions is op onze website te vinden", zegt verkoper Peter Eggermont. "Maar check ook vooral de locaties, want als wij de gewenste occasion in Delft niet hebben staan, dan is die ongetwijfeld in een andere vestiging van KIA Autohaag Zeeuw te vinden." Behalve voor de echte Top Occasions van misschien slechts een jaartje oud, kunt u bij KIA Autohaag Zeeuw Delft ook terecht voor budget-occasions. Deze zijn uitstekend geschikt voor klanten met een wat kleinere beurs. "Alle prijzen zijn altijd rijklaar", zegt Eggermont. "De prijs is inclusief onderhoudsbeurt, inspectie en APK. Elke nieuwe KIA heeft een lange garantieperiode van zeven volle jaren."
Deze week staat bij KIA Autohaag Zeeuw Delft de Top Occasion de KIA Niro 1.6 GDI Hybrid First Edition centraal. De Top Occasion heeft een motorvermogen 142 pk en een kilometerstand van 7.268 kilometer. De benzinemotor heeft een DCT automaat met zes versnellingen. "Het is een ontzettend rijk uitgeruste auto", zegt Eggermont. "De uitrustingslijst is omvangrijk en luxe te noemen voor een prijskaartje met 26.950 euro er op."
De KIA Niro is uitgerust met climate control (airco), full map navigatiesysteem, elektrische buitenspiegels en cruise control. Verder heeft de auto een rijstrooksensor, LED-dagrijverlichting en mistlampen voor, elektrische buitenspiegels en 16-inch lichtmetalen velgen. De uitrusting wordt gecompleteerd met een radio, dakrails en telefoonintegratie premium.
Meer weten? Neem voor meer informatie contact op via 015 - 256 08 79 of neem een kijkje op de website www.autohaagzeeuw.nl/kia/delft.