Jeroen Teijgeler (links) en Peter Overmeire (rechts) zijn er klaar voor: The Big Event van Open, van maandag 11 tot en met zaterdag 16 september.
Jeroen Teijgeler (links) en Peter Overmeire (rechts) zijn er klaar voor: The Big Event van Open, van maandag 11 tot en met zaterdag 16 september.

Veel te halen bij Motorhuis tijdens The Big Event

autonieuws

Vestigingsmanager Frans Meeuwisse van Motorhuis Delft en zijn adviseursteam kunnen bijna niet wachten. Reikhalzend kijken ze uit naar The Big Event van Opel. Tijdens die bijzondere show van maandag 11 tot en met zaterdag 16 september verwachten ze een drukte van belang.

En dat is niet zo vreemd. Voor kopers van een nieuwe Opel valt er die week namelijk echt heel veel te halen…
"2000 euro bovenop de gangbare inruilwaarde volgens de Autotelex, 500 euro gratis brandstof én 250 euro aan Opel-accessoires", begint Meeuwisse enthousiast. "Nee, het is nóg gekker: we geven minimaal 2000 euro voor álles wat rijdt. Je kunt dus ook komen met een fiets, een brommer of een step. Dat steek je allemaal mooi in je zak als je toch net aan een nieuwe auto toe bent."

Geen uitverkoop
Wie straks de showroom bezoekt, ziet dat het bepaald niet gaat om een uitverkoop van overjarige modellen. Meeuwisse: "De modellenlijn van Opel is helemaal up-to-date. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Adam, de Mokka X en de Crossland X. Maar natuurlijk hebben we ook nog altijd de vertrouwde en geliefde Corsa, Astra en Zafira. Én de onlangs geheel gemoderniseerde Insignia die in recente tests voor zowel de zakelijke rijder als de particulier steeds als absolute winnaar uit de bus komt."

Kleine lettertjes
The Big Event kent slechts een paar 'kleine lettertjes'. De kleinste Opel, de Karl, is al zó laag geprijsd (vanaf 11.399 euro) dat de dealer de extra inruilwaarde voor dit model op 1000 euro moest zetten. Datzelfde geldt voor de grotere SUV Grandland X die in oktober op de Nederlandse markt komt, maar tijdens The Big Event al wel met korting besteld kan worden. De 500 euro gratis brandstof verstrekt de dealer in alle gevallen via een speciale tankpas die tot maar liefst een jaar na de aankoopdatum geldig is.

Verdubbelaar
'O ja', zegt Meeuwisse tenslotte. "Ik vergeet nog bijna te vertellen dat elke dag één taxatie wordt uitgeloot waarop we de extra inruilwaarde zelfs verdubbelen. Wie daarvoor in aanmerking wil komen, hoeft vooraf alleen maar zijn gegevens achter te laten op www.opel.nl. Kortom: kopers kunnen tijdens The Big Event volop hun slag slaan. Een kans die eigenlijk niemand mag laten liggen."
Motorhuis Delft bevindt zich aan de Exportweg 3 in Delfgauw. Meer weten? Bel naar 015 - 251 72 30, mail naar delft@motorhuis.nl of kijk op www.motorhuis.nl.