Kevin Magereij en de AGM VX 50 die klanten van Makro Groothandel Delft deze maand kunnen winnen.
Kevin Magereij en de AGM VX 50 die klanten van Makro Groothandel Delft deze maand kunnen winnen.

Tank en win een scooter bij Makro Delft

lopende zaken

DELFT - Klanten van Makro maken deze maand kans op een mooie prijs. Wie bij het tankstation van Makro minimaal 20 liter tankt kan een scooter winnen.

Meedoen is eenvoudig. Je tankt dus minimaal twintig liter bij Makro, schrijft achterop de tankbon je naam, e-mailadres en telefoonnummer en je deponeert die bon vervolgens in de de ton die naast de scooter in de Makro staat. Dit is een grijze AGM VX 50. Iedereen die een bon inlevert wordt verzocht zaterdag 14 oktober naar de Makro in Delft te komen. Dan wordt onder toeziend oog van alle deelnemers en de notaris een gelukkige winnaar uit de ton getrokken. Als een bon wordt getrokken van iemand die er die dag niet is, wordt een volgende bon uit de ton gehaald. En zo gaat er dus sowieso iemand met een grote glimlach en op een gloednieuwe scooter naar huis.
"We denken bij Makro met een groepje medewerkers regelmatig na over leuke acties", vertelt bedrijfsleider Kevin Magereij. Onlangs kwamen zij op het idee van de scooteractie. "Makro is voor ondernemers, dus vonden het we het leuk hier ook andere Delftse bedrijven bij te betrekken. Daarom hebben we de scooter bij Scootershop Delft voor een mooie prijs weten te bemachtigen. RODI Media zh en de krant Delft op Zondag hebben de banner bij de scooter gesponsord. Geweldig dat meerdere partijen bij zo'n actie willen aanhaken."
Makro Delft laat de uitreiking niet ongemerkt voorbijgaan. Zaterdag 14 oktober wordt er een hele happening van gemaakt. "Het wordt hier die dag groot feest, met bijzondere proeverijen, onder meer op de visafdeling. Er zijn allerlei demonstraties en buiten staat een springkussen voor de kinderen."
De tank en win-actie begon afgelopen vrijdag en zorgde vooraf al voor veel leuke reacties van klanten, zowel in de winkel als op social media.