De bakkerijafdeling van PLUS Martin Panis aan de Van Foreestweg 2a in Delft.
De bakkerijafdeling van PLUS Martin Panis aan de Van Foreestweg 2a in Delft.

PLUS-supermarkten vernieuwen de bakkerijafdeling

lopende zaken

DELFT – PLUS heeft de beste bakkerijafdeling van Nederland, blijkt uit het GfK versrapport 2016. PLUS wil dat ook zo houden.

PLUS Bomenwijk, Martin Panis en Tanthof in Delft en PLUS Van Leeuwen in Den Hoorn delen die ambitie en vernieuwen om die reden hun bakkerijafdelingen in de winkels. Daarmee wordt nog beter ingespeeld op de veranderende consumentenbehoeften, zoals het zelf kunnen pakken van versgebakken en onverpakte producten. De nieuwe bakkerijafdeling van de PLUS supermarkten zijn de afgelopen week geopend en hebben een eigentijdse uitstraling gekregen met nog meer ruimte voor het ambacht, waarbij een scherpe prijs en divers aanbod voorop staan. Vanaf afgelopen week bieden de bakkers van PLUS Bomenwijk, Martin Panis en Tanthof in Delft en PLUS Van Leeuwen in Den Hoorn nog meer dagverse producten, waaronder het bekende Korenlanders vloer-, rond- en rustiek brood, dat is gemaakt van de beste ingrediënten. Met de komst van de vernieuwde bakkerijafdeling kan de consument tot aan sluitingstijd bij PLUS terecht voor dagelijks verse bakkerijproducten.

"We zijn erg blij met deze nieuwe bakkerij, waarin we een nog betere service kunnen bieden aan onze klanten", reageert Martin Panis van PLUS Martin Panis. "Korenlanders zijn de paradepaardjes van onze bakker. Het brood wordt in de winkel afgebakken en gesneden, waardoor de klant het gegarandeerd vers mee naar huis neemt. Bovendien ruikt niets zo lekker als versgebakken brood."

Van maandag tot en met zondag kan de consument gebruikmaken van de 'dagpakker'. Een dagelijks wisselende en aantrekkelijk geprijsde aanbieding voor slechts één euro. In het weekend is er de zogeheten 'weekendpakker' met nog meer keuze en variatie in diverse bakkerijproducten.