Door Mindfulness leer je op een andere manier met je gedachten en emoties omgaan.
Door Mindfulness leer je op een andere manier met je gedachten en emoties omgaan.

Nieuw bij de Mindful Academy: heartfulness-training

lopende zaken

DELFT - De Mindful Academy in Delft start vanaf dinsdag 19 september naast de 8-weekse mindfulness-training ook met een training heartfulness.

Heartfulness of zelfcompassie is de basis van geluk. Compassie trainingen zijn bedoeld om meer liefde aan jezelf te leren geven en zo prettiger in het leven te staan. Het wordt ook wel zelfcompassie genoemd. De heartfulness-training is een verdieping op mindfulness: door liefdevolle vriendelijkheid naar jezelf te oefenen opent het hart zich. Dan nemen de 'hartkwaliteiten' toe, zodat de relatie met jezelf gezond wordt, waardoor tevens meer empathie en openheid naar anderen ontstaat, geeft de Mindful Academy aan.

Populair
Mindfulness (MBSR) reduceert stress en het is populair omdat het werkt. Het bevordert de concentratie en heeft een positieve invloed op het leven van alledag. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen na een 8-weekse mindfulness training effectiever, fitter, gezonder, stressbestendiger, meer ontspannen en gelukkiger zijn, benadrukt de Mindful Academy. Het werkt door, zowel in het privéleven als op het werk. Veelal worden de trainingen vergoed door de zorgverzekeraar of door de werkgever.
De trainingen worden gegeven door Corine Lepoutre, gecertificeerd Mindfulness Trainer.
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website www.MindfulAcademy.nl of bel naar telefoonnummer 06-53929599