Bart en Rens en de rest van het Björnd team staan weer voor u klaar. (Foto: PR)
Bart en Rens en de rest van het Björnd team staan weer voor u klaar. (Foto: PR) Foto: Martijn Linthorst

Björnd Makelaardij is klaar voor het najaar

wonen

Een makelaar moet natuurlijk ook zijn eigen huis op orde houden. Het team van Björnd Makelaardij heeft de vakantie goed gebruikt en is nu weer helemaal klaar voor het najaar.

De huizenmarkt groeit. En Björnd Makelaardij groeit daar in mee. "Ons team is onlangs uitgebreid met twee nieuwe medewerkers voor de binnendienst", vertelt Rens Jeursen. Daarmee bestaat ons team dat zich met de verhuur van woningen bezig houdt nu uit zes mensen, waarvan twee in de buitendienst, terwijl het verkoopteam nu uit vijf mensen bestaat, waarvan eveneens twee teamleden in de buitendienst werken." "Daarnaast is daar natuurlijk ook Björnd zelf, die de algehele leiding heeft en zich daarnaast bezig houdt met bedrijfsvastgoed, en we hebben ook nog een eigen servicemedewerker", valt Bart Hendriks zijn collega bij. "Hij loopt bijvoorbeeld mee bij taxaties, bezichtigingen en keuringen en daarmee neemt hij ons heel wat werk uit handen."

Ruimte
Een groter team vraagt ook om meer ruimte. Nadat eerst de de benedenverdieping nog wat huiselijker werd ingericht, heeft het team van Björnd de afgelopen weken gewerkt aan de bovenverdieping. "Hier is een extra spreekkamer gerealiseerd en daar zijn we blij mee", aldus Hendriks. "Het is toch vaak prettig om je even met een klant terug te kunnen trekken om een aantal zaken goed door te spreken." Op diezelfde eerste verdieping is ook het kantoor van Mark Hypotheken te vinden. Een zelfstandig bedrijf en dus niet gelieerd aan Björnd Makelaardij, "maar het is natuurlijk wel handig om zo'n vakman inpandig te hebben." Kortom: team en kantoor zijn klaar voor de laatste maanden van het jaar. En dat worden drukke maanden, verwacht Jeursen. "In de zomervakantie was het iets rustiger, maar we denken dat september wel weer vol wordt. Gelukkig stijgt het aanbod in Delft nu enigszins. Er komen veel leuke huizen bij, variërend van bovenwoningen tot herenhuizen en van startersappartement tot eengezinswoning."

Open Huizenroute
Op 30 september staat de eerstvolgende NVM Open Huizenroute gepland. Denk je er over om je huis te verkopen? Neem dan vooral snel contact op met het team van Björnd Makelaardij en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen. "Als je mee wilt doen heb je nog een mand om je huis van de beste kant te laten zien", zegt Bart Hendriks. "Zorg dat de tuin aan kant is en de klusjes gedaan. Bovendien is het, nu de bomen nog mooi in blad staan, nog een geschikte tijd om goede foto's te maken." Björnd Makelaardij kan je helpen bij het goed in de markt zetten van je woning: "Wij kunnen je in contact brengen met gerenommeerde specialisten die allerlei diensten in huis hebben: zoals een woningstylist, iemand die goede plattegronden kan maken of een professionele vastgoedfotograaf." Met behulp van deze vakmensen is het verkopen van je huis een stuk eenvoudiger!