In de Hoven Passage zit sinds kort een gloednieuwe winkel van Handyman.
In de Hoven Passage zit sinds kort een gloednieuwe winkel van Handyman.

Handyman Delft helpt een handje

lopende zaken

DELFT - De gloednieuwe Handyman in winkelcentrum de Hoven in Delft is hét adres voor alle onderdelen en accessoires van apparaten voor in en om het huis.

"We verkopen meer dan 1 miljoen verschillende onderdelen van meer dan 150 merken!", vertelt shopmanager Ricardo. Naast het leveren van de meest uiteenlopende onderdelen op het gebied van onder meer stofzuigen, verlichting, batterijen en audio-/videokabels, heeft Handyman ook een uitgebreid assortiment HG reinigingsproducten en de meest voorkomende auto- en fietsaccessoires.

Nieuw is ook het handyg assortiment. Dit bestaat uit hulpmiddelen zoals wandelstokken en wandbeugels, die het leven makkelijker maken.

Daarnaast is Handyman de specialist op het gebied van cartridges . Alle typen cartridges, zowel oud als nieuw, origineel of huismerk, heeft Handyman in het assortiment. En bij aankoop van één set cartridges naar keuze krijgen klanten altijd een pak printpapier cadeau.

Online bestellen kan ook. Ga hiervoor naar de website www.handyman.nl. Hier kan iedereen artikelen bestellen, die vervolgens in de winkel kunnen worden opgehaald. Desgewenst kunnen de artikelen ook thuis worden afgeleverd.
De Handyman in Delft helpt een handje!