"Wij maken het verschil vooral in hoe we met mensen omgaan", zegt Anita. (Foto: EvE)

Goede rijlessen zijn een investering in jezelf

kijk op de wijk

Rijlessen duur? Het is maar wat je er voor terug krijgt. Bij verkeersschool Jansen krijg je voor je geld prima rijlessen, persoonlijke aandacht, en vooruit, nog korting ook.

Droom je ervan je rijbewijs te halen? Kunnen autorijden is vaak erg handig en geeft je een hoop vrijheid. Het is dus eigenlijk een investering in jezelf. En àls je dan investeert, investeer dan slim: "natuurlijk kun je losse lessen nemen, maar pakketten zijn vaak goedkoper", aldus Anita Jansen van verkeersschool Jansen aan de Papsouwselaan. "We bieden bijvoorbeeld een mooi pakket aan: de eerste 10 rijlessen voor 425 euro in plaats van 475 euro. Er is ook een totaalpakket: een serie van dertig rijlessen voor €1550, –, inclusief de examenaanvraag en de examendag. En in het kader van de komende OWEE week: we hebben ook studentenkorting."

Weet wat je krijgt
De prijs is één ding, maar uiteindelijk wil je natuurlijk gewoon goed leren autorijden. "En dat kun je bij ons", aldus Anita. "Je weet bij ons precies wat je krijgt: 60 minuten les is 60 minuten les. Je hebt een vaste instructeur en er wordt in onze auto's niet gerookt." Bovendien is er in onderling overleg veel mogelijk: "Stel je prijs op privéles, dan kom je naar de rijschool en dan vertrekken we van hier. Heb je liever dat we je komen halen, dan kan dat ook." Dat is volgens Anita ook wat Verkeersschool Jansen anders maakt dan anderen: "We onderscheiden ons in hoe we met mensen omgaan. We geven echt alle aandacht." Dat geldt al helemaal als de cursist extra aandacht behoeft, bijvoorbeeld door faalangst, dyslexie of autisme. "We hebben kennis, en we hebben geduld. Want voor ons is het belangrijkste dat onze cursist uiteindelijk slaagt!"
De laatste weken is Anita ook druk met theoriebegeleiding voor auto en motor, want ook dat is iets dat Verkeersschool Jansen kan bieden: "je moet zelf je boek aanschaffen, maar wij helpen je met uitleg en oefenen. Één op één, met alle aandacht." Weten wat er nog meer mogelijk is bij Verkeersschool Jansen? Ook als het bijvoorbeeld gaat om motorrijles of aantekeningen op je rijbewijs? Via de Facebookpagina van de verkeersschool (Facebook.com/VerkeersschoolJansen/) of de website www.verkeersschool-jansen.nl blijf je precies op de hoogte van alle mogelijkheden, acties en aanbiedingen.