Celina Smits, Pamela den Os en Priscilla Smitshuis van Beestenspul (v.l.n.r.) poseren met kaketoe Baco.
Celina Smits, Pamela den Os en Priscilla Smitshuis van Beestenspul (v.l.n.r.) poseren met kaketoe Baco.

Huisdieren genieten nog meer van de zomer met luxe producten van Beestenspul

lopende zaken

DELFT – Dierenwinkel Beestenspul heeft komende tijd weer veel in huis om uw huisdier zo aangenaam mogelijk de zomer door te helpen.

Want net als bij mensen wordt een beetje luxe ook bij veel huisdieren steeds meer gemeengoed. Beestenspul verhuisde ruim een jaar geleden naar een nieuwe en veel ruimere locatie in de Hoven Passage, tegenover de Dirk van den Broek. Het bevalt nog altijd uitstekend in de 'nieuwe' winkel. "We hebben hier veel meer ruimte, dus kunnen we de klant nog veel meer bieden", geeft Pamela den Os van Beestenspul aan. "Het assortiment is sinds de verhuizing veel groter. Ook hebben we sindsdien steeds meer luxe artikelen."

Denk hierbij aan manden en kussens voor de hond en kat, maar ook meer innovatieve producten. Zo verkoopt Beestenspul, om maar iets te noemen, ook zwemvesten voor honden. Ook relatief nieuw: koelbanden en koelmatten voor honden en katten, waarmee ze op warme dagen eenvoudig wat af kunnen koelen. De medewerkers van Beestenspul hebben veel kennis over huisdieren en bijbehorende producten – en ze spreken uit ervaring. "Iedereen binnen ons team heeft zelf huisdieren", zegt Pamela, die zelf twee honden, drie katten, een konijn en een paard heeft. De combinatie van hun kennis en de klantvriendelijkheid zorgt ervoor dat Beestenspul al jarenlang een grote kring aan vaste en tevreden klanten heeft.

Beestenspul heeft alles voor uw hond, kat, knaagdier, vogel of vissen. De laatste drie soorten worden ook in de winkel verkocht. Daarnaast verkoopt Beestenspul meerdere artikelen die ongewenste dieren een halt toeroepen. Zoals verschillende soorten muizenvallen of een kattenverjager, die katten met voor mensen onhoorbare tonen uit de tuin weert.

Benieuwd? Kom eens langs of kijk op https://beestenspul-nl.jimdo.com.