Aad en Miranda van Keukensale.com. 'Het is hier net een soort buurtsuper met ouderwetse service met een hoofdletter S'.
Aad en Miranda van Keukensale.com. 'Het is hier net een soort buurtsuper met ouderwetse service met een hoofdletter S'.

A-merk keukens voor discountprijzen bij Keukensale.com

lopende zaken

DELFT - De Delftse ondernemer Aad de Beus kan inmiddels terugkijken op twee zeer succesvolle jaren. Zijn winkel Keukensale.com is inmiddels in en buiten Delft zo langzamerhand een begrip aan het worden.

Op de vraag naar wat het geheim dan is, antwoordt De Beus: "Nou ja geheim, geheim…wij merken dat onze klanten het wel hebben gehad met allerlei vage kortingsacties en cadeautjes die ze uiteindelijk tóch zelf moeten betalen. De keukenmarkt staat nog steeds bol van de kortingen, maar dat zijn allemaal sigaren uit eigen doos. Wij bieden iedere klant de mogelijkheid om zijn keuken in een relaxte sfeer te kopen en vertellen gewoon meteen wat de keuken kost en niet wat de keuken niet kost. Simpel en heel voorspelbaar. Verder hebben wij een heel laagdrempelige winkel: ik sta als eigenaar altijd op de vloer, vergezeld van mijn vrouw Nathalie en onze nieuwste aanwinst Miranda van der Gaag. Wij kennen en herkennen onze klanten, eigenlijk is het hier een soort buurtsuper met ouderwetse service met een hoofdletter S. Het is duidelijk te merken dat de ontspannen sfeer door onze klantenkring zeer wordt gewaardeerd".

Maar je zult toch ook profiteren van de huizenmarkt die op volle toeren draait? "Natuurlijk speelt dat ook een rol, maar denk nou niet dat de bomen weer tot in de hemel groeien. Mensen zijn na de crisis weer een beetje terug op aarde en willen wel A-merk kwaliteit, alleen willen ze er minder voor betalen. Het moet immers steeds meer uit de eigen spaarpot komen. Daar kunnen wij perfect op inspelen met onze keukens uit de grootste Duitse keukenfabriek en apparatuur van de bekende merken, zoals AEG en Siemens. Voor ieder budget bieden wij een passende oplossing." Kom gerust eens langs bij Keukensale.com aan de Schieweg 93B, tegenover MAKRO of bel voor meer info naar 015-3649541.