De deelnemers van The Carbage Run kwamen onlangs naar Autohaag Zeeuw voor een technische keuring. Daar werd geconstateerd dat de conditie van de auto zeer redelijk is.
De deelnemers van The Carbage Run kwamen onlangs naar Autohaag Zeeuw voor een technische keuring. Daar werd geconstateerd dat de conditie van de auto zeer redelijk is.

Autohaag Zeeuw helpt deelnemers Carbage Run

autonieuws

DELFGAUW - Dé ultieme 5-daagse rally door Europa in een barrel van maximaal 500 euro: dat is The Carbage Run! En Autohaag Zeeuw werkt samen met enkele deelnemers, want Autohaag Zeeuw houdt wel van een uitdaging.

The Carbage Run is één groot avontuur, afzien, feest, uitdaging, lol maken en autorijden. Europa's grootste en gekste barrelrally. Een 5-daags avontuur door Europa in een auto die niet meer mag kosten dan 500 euro. Begonnen in 2009 en inmiddels uitgegroeid tot een evenement van formaat met drie verschillende edities waar per jaar zo'n 1200 voertuigen en 3000 mensen aan meedoen.

Uitdaging
Het is de uitdaging om met een oud barrel een prachtige 5-daagse tocht door Europa af te leggen van enkele duizenden kilometers. The Carbage Run gaat niet om snelheid en/of tijd, maar om creativiteit, gekkigheid, avontuur en lol maken. Het gaat er niet om wie het eerste aankomt maar natuurlijk is er wel een wedstrijdelement. Elke dag krijgen de deelnemers opdrachten waarmee ze punten kunnen scoren. Het team met de meeste punten wint. Met een oud barrel is de kans natuurlijk groot dat je pech krijgt onderweg. En dat is nou precies de bedoeling. The Carbage run heeft geen sleepwagen, pechservice of technische dienst maar je staat er zeker niet alleen voor. Van je mede-runners moet je het hebben en dat is de afgelopen jaren gebleken: runners helpen elkaar altijd!

Het bouwjaar van het voertuig niet hoger zijn dan 1998. Natuurlijk moet het voertuig aan alle wettelijke eisen voldoen en moet deze APK gekeurd zijn. Daarnaast is een verzekering verplicht. Dat is waar Autohaag Zeeuw het Carbage Run team 'Snaccident' van Dennis, Merijn, Chris, Johan en Jordi, helpt. Autohaag Zeeuw heeft de Renault Espace aan een technische keuring onderworpen en geconstateerd dat de conditie van de auto zeer redelijk is.

Autohaag Zeeuw wenst Merijn, Chris, Johan en Jordi heel veel succes en vooral heel veel plezier toe!

Meer weten? Kijk op www.carbagerun.nl, www.autohaagzeeuw.nl, www.facebook.com/teamsnaccident of www.polarsteps.com/teamsnaccident.