Klanten van PLUS kunnen bij deze supermarkt sparen voor overschalen van het merk BergHOFF.
Klanten van PLUS kunnen bij deze supermarkt sparen voor overschalen van het merk BergHOFF.

Spaar voor zeven verschillende ovenschalen bij supermarkten van PLUS

lopende zaken

DELFT - Goed én lekker eten vinden ze bij PLUS belangrijk. Maar ook gemak en presentatie hebben hoge prioriteit.

Bij PLUS Bomenwijk, Martin Panis in Delft en PLUS Van Leeuwen in Den Hoorn sparen klanten daarom van zondag 2 juli tot en met zaterdag 16 augustus voor zeven verschillende ovenschalen van BergHOFF.
Op deze manier kun je je zelfbereide maaltijd met verse ingrediënten altijd mooi presenteren, direct vanuit de oven.

BergHOFF-ovenschalen
De BergHOFF-ovenschalen zijn er in zeven varianten – ramekin-schaaltjes voor voorgerechten en desserts, gratinschalen, ovenschalen, bakvormen en casseroleschalen. Rond, vierkant en rechthoekig van vorm en in verschillende afmetingen – van 10 tot 32 centimeter doorsnede.

De schalen zijn gemaakt van duurzaam keramiek met een afwerking van glazuur. Ze zijn geschikt voor oven en magnetron en vaatwasserbestendig. Ze zijn bovendien eenvoudig schoon te maken en bestand tegen krassen en vlekken.

Spaaractie
Vanaf zondag 2 juli 2017 sparen consumenten bij PLUS Bomenwijk, Martin Panis en PLUS Van Leeuwen in Den Hoorn voor deze ovenschalen van BergHOFF. Zij ontvangen een zegel bij elke 10 euro. Bij tien zegels is de spaarkaart vol en betalen zij een bedrag bij voor de ovenschaal naar hun keuze. Dit bedrag varieert van 3 euro 99 tot 17 euro 99.

De spaaractie loopt tot en met zaterdag 16 augustus 2017. Consumenten kunnen hun zegels inwisselen tot en met zaterdag 30 september 2017.
Meer informatie over PLUS is te vinden op de website www.plus.nl/over-plus