Kringloop Rataplan viert feest!
Kringloop Rataplan viert feest!

Feest! kringloopwinkel RataPlan Delft bestaat 1 jaar

wonen

Op 1 juli 2016 opende RataPlan de deuren van haar 18e kringloopwinkel in Delft.

De vestiging met een oppervlakte van ruim 2.500 m2 kwam daarmee in de top 5 van de grootste kringloopwinkels in Nederland. Inmiddels heeft RataPlan 20 kringloopwinkels en is RataPlan Delft alweer bijna een jaar open. Daarom is het tijd voor een feestje. Het 1-jarig jubileum wordt gevierd op zaterdag 1 juli 2017!
RataPlan Delft, gelegen aan de Turbineweg 14-16, biedt een compleet assortiment van kleding, meubels, boeken, fietsen en kleingoed. Naast dit uitgebreide assortiment is er veel ruimte voor presentatie van artikelen zodat klanten een impressie kunnen krijgen van de mogelijkheden met de kringloopartikelen. Ook is er een gezellig horeca gedeelte gecreëerd waar kringloopwinkelaars een break kunnen nemen tijdens het winkelen. Het nieuwe concept van RataPlan is gericht op een kringloopervaring op z'n leukst. Daarnaast is er rekening gehouden met de toegankelijkheid van de winkel. Zo is er ruime parkeergelegenheid en is de winkel rolstoelvriendelijk ingericht.

Feestelijk 1-jarig jubileum
Op zaterdag 1 juli bestaat RataPlan Delft precies 1 jaar. Die dag staat de winkel in het teken van feest. Zo kan er tussen 13:30 en 15:30 uur een gratis ijsje worden gehaald bij de ijscokar en geeft de kringloopwinkel alle bezoekers korting cadeau. Benieuwd wat de kortingsactie inhoudt? Ga naar www.rataplan.nl of www.facebook.com/rataplandelft en lees meer. RataPlan ziet ernaar uit om iedereen te verwelkomen tijdens de jubileumviering!